Libnet.ro
UNICEF

14:00

AstraZeneca anunta ca a gasit formula castigatoare a vaccinului antiCovid-19, cu o eficacitate de 100%

Hotnews Hotnews,
 AstraZeneca anunta ca a gasit formula castigatoare a vaccinului antiCovid-19, cu o eficacitate de 100%

Grupul farmaceutic AstraZeneca anunta ca a gasit - in urma unor cercetari suplimentare - formula castigatoare a vaccinului sau impotriva covid-19, pe care l-a dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford. Autoritatea britanica de reglementare MHRA urmeaza sa se pronunte in urmatoarele zile, in vederea unei utilizari - incepand de la 4 ianuarie, relateaza AFP, citata de news. ro. continuă pe Hotnews

AstraZeneca anunta ca vaccinul sau este eficient 100% impotriva formelor grave de COVID-19

Grupul farmaceutic AstraZeneca anunta ca a gasit - in urma unor cercetari suplimentare - formula castigatoare a vaccinului sau impotriva covid-19, pe care l-a dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, asupra caruia autoritatea britanica de reglementare MHRA urmeaza sa se pronunte in urmatoarele zile, in vederea unei utilizari - incepand de la 4 ianuarie, relateaza AFP.

Situatia pandemiei de COVID-19 in lume: 80 de milioane de contaminari, UE incepe vaccinarea, AstraZeneca anunta formula castigatoare a vaccinului sau

Italianca Claudia Alivernini, romanca Mihaela Anghel sau spaniola Araceli Rosario Hidalgo Sanchez - personal medical si pensionari - se afla printre primele persoane vaccinate anti-COVID-19 in Uniunea Europeana, care si-a lansat in mod oficial campania de imunizare in fata bolii provocate de noul coronavirus, transmite AFP, care prezinta un nou rezumat al evolutiei pandemiei in lume.

AstraZeneca: Vaccinul nostru este eficient 100% impotriva formelor grave de COVID-19

Grupul farmaceutic AstraZeneca anunta ca a gasit formula castigatoare a vaccinului sau impotriva COVID19, dezvoltat in colaborare cu Universitatea Oxford.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )