Libnet.ro
UNICEF

12:45

AstraZeneca a reluat studiul clinic din SUA pentru un vaccin destinat Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AstraZeneca a reluat studiul clinic din SUA pentru un vaccin destinat Covid-19

AstraZeneca a reluat studiul clinic din Statele Unite referitor la vaccinul sau experimentul destinat Covid-19, dupa aprobarea data de autoritatile de reglementare, iar Johnson and Johnson se pregateste la randul sau sa reia studiul pentru vaccinul propriu, luni sau marti. continuă pe Ziarul Bursa

AstraZeneca a reluat studiul clinic din SUA pentru un vaccin destinat COVID-19. Johnson Johnson se pregateste sa reia studiul propriu

AstraZeneca a reluat studiul clinic din Statele Unite referitor la vaccinul sau experimentul destinat Covid-19, dupa aprobarea data de autoritatile de reglementare, iar Johnson Johnson se pregateste la randul sau sa reia studiul pentru vaccinul propriu, luni sau marti, transmite Reuters.

Un voluntar brazilian din studiul clinic al vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZenca a murit dupa ce s-a infectat cu virusul. Testele merg mai departe

Un voluntar din studiul clinic al vaccinului experimental anti-COVID-19 efectuat de AstraZeneca si Universitatea Oxford in Brazilia a murit din cauza complicatiilor infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2. Acesta facea parte din grupul placebo potrivit presei braziliene si Bloomberg care citeaza surse apropiate studiului clinic.

Veste trista pentru fanii Fast and Furious. Anuntul oficial venit din SUA

Dupa aproape doua decenii de la prima parte a celei mai de succes serii din istoria Universal Studios, fanii Fast and Furious au primit o veste rea. Anuntul despre franciza a fost facut in urma cu putin timp. Anunt important pentru fanii filmului Fast and Furious Seria Fast and Furious se va incheia odata cu .

Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump a descris-o groaznica si nedreapta

Surpriza in timpul celei de-a doua dezbateri prezidentiale din SUA. Kristen Welker, moderatoarea confruntarii este a doua femeie de culoare care conduce discutia electorala a doi candidati americani. Kristen.

Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

John Ratcliffe, directorul Serviciilor Nationale de Informatii din SUA, sustine ca atat Rusia, cat si Iran au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane din 2020, transmite Reuters. Oficialul.

Vedeta de la Pro TV este insarcinata din nou, pentru a 5-a oara. Ce reactie a avut

Vedeta, corespondent Stirile PRO TV, a dat vestea minunata. Ea va deveni pentru a cincea oara mamica si a dezvaluit si sexul copilului. Este incredibil modul prin care vedeta a facut anuntul. Vedeta de la PRO TV este insarcinata pentru a cincea oara Adriana Stere de la PRO TV a anuntat ca va fi mamica .

Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago.

Schimburi intense de replici la ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Trump: Datorezi poporului american o explicatie Biden: Oricine e responsabil de atatea morti nu ar trebui sa ramana presedinte (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA si candidatul republicanilor la un nou mandat, si Joe Biden, omul propus de democrati pentru aceeasi functie, s-au contrat pe o gama larga de subiecte la ultima dezbatere.

ANDREI RADULESCU, BT: Volatilitatea din piata americana de actiuni va persista pana la comunicarea rezultatului alegerilor din SUA

Volatilitatea din pietele financiare internationale a persistat la un nivel ridicat in octombrie, in zona maximelor din iunie, evolutie influentata de factori precum intensificarea crizei sanitare, contextul electoral din Statele Unite, incertitudinile privind Brexit si relatiile dintre principalele blocuri economice ale lumii pe viitor, arata Andrei Radulescu, economist-sef la Banca Transilvania, intr-un raport de analiza. Acesta puncteaza ca volatilitatea din piata americana de actiuni va persista cel putin pana la comunicarea rezultatului alegerilor din SUA si datelor privind eficacitatea vaccinurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )