Libnet.ro
UNICEF

14:00

Atac terorist Pakistan: Politia a arestat cel putin 350 de suspecti

România Liberă România Liberă,
Atac terorist Pakistan: Politia a arestat cel putin 350 de suspecti

Sute de suspecti au fost arestati in Pakistan, pentru legaturi cu extremistii islamisti, ca urmare a aatentatului sinucigas care a avut loc, duminica, in Lahore. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cel putin 52 de morti in urma unei explozii in Pakistan

O explozie a ucis cel putin 25 de oameni in apropierea unui parc din orasul pakistanez Lahore, potrivit presei internationale. in plus, bilantul provizoriu indica si 100 de raniti. Victimele sunt.

UPDATE. Cel putin 65 de morti in urma unei explozii in Pakistan

O explozie a ucis cel putin 25 de oameni in apropierea unui parc din orasul pakistanez Lahore, potrivit presei internationale. in plus, bilantul provizoriu indica si 100 de raniti. Victimele sunt.

Cel putin 52 de morti si aproximativ 150 de raniti intr-un atentat sinucigas in estul Pakistanului

Cel putin 52 de persoane, majoritatea femei si copii, au murit si aproximativ 150 au fost ranite intr-un atac sinucigas comis in apropierea unui parc din centrul orasului Lahore, in estul Pakistanului, au precizat reprezentanti ai politiei si echipelor de salvare, citati de Reuters.

Cel putin 52 de morti si aproximativ 150 de raniti intr-un atentat in estul Pakistanului

Cel putin 52 de persoane, majoritatea femei si copii, au murit si aproximativ 150 au fost ranite intr-un atac sinucigas comis in apropierea unui parc din centrul orasului Lahore, in estul Pakistanului, au precizatreprezentanti ai politiei si echipelor de salvare, citati de Reuters.

Cel putin opt suspecti de implicare in atacurile teroriste de la Paris si Bruxelles sunt cautati in Europa

Serviciile de securitate europene cauta cel putin opt suspecti de implicare in atentatele de la Paris si Bruxelles, scrie, duminica, ziarul german Die Welt, citand surse din domeniul securitatii, potrivit agentiei de presa Reuters.

Cel putin opt suspecti de terorism, urmariti in Europa

Serviciile secrete europene cauta cel putin opt persoane suspectate de legaturi cu atentatele de la Paris, din noiembrie 2015, si de la Bruxelles, de marti, anunta in editia de duminica publicatia germana Die Welt, citata de news. ro.

UPDATE: Atentat sinucigas pe stadion. Primele imagini de la carnagiul din Irak soldat cu cel putin 41 de morti

Cel putin 30 de persoane au murit vineri intr-un atentat sinucigas comis la finalul unui meci de fotbal intr-un sat la sud de Bagdad, potrivit politiei si unei surse medicale, potrivit AFP, citat de.

Accident cumplit in Guatemala. Cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au decedat, luni, in urma caderii unui autobuz intr-o rapa adanca de 200 de metri in vestul Guatemalei, au anuntat serviciile de urgenta din aceasta tara,.

Cel putin sapte avalanse pe Jepii Mici; gradul de risc este la nivelul maxim

Cel putin sapte avalanse s-au produs, sambata dimineata, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, salvamontistii avertizand turistii asupra faptului ca riscul producerii de astfel de fenomene a atins gradul maxim.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )