Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atacul TERORIST a fost pus la punct in cele mai mici detalii: Aparati-l pe profetul Mahommed jesuischarlie

Antena3 Antena3,
Atacul TERORIST a fost pus la punct in cele mai mici detalii: Aparati-l pe profetul Mahommed jesuischarlie

Atacul de la redactia publicatiei Charlie Hebdo a fost planificat in cele mai mici detalii. Cei mai iubiti caricaturisti francezi au fost executati in plina zi, chiar in timpul sedintei de sumar,. continuă pe Antena3

Cele mai mici rase de caini

Cele mai mici rase de caini. Neastamparati, dragalasi, cainii de talie mica sau foarte mica sunt populari in randul iubitorilor de animale pentru ca sunt companioni extraordinar de prietenosi, care adora sa fie rasfatati si alintati. Va prezentam top zece cele mai mici rase de caini pentru aceia dintre dumneavoastra care indragiti aceste miniaturi necuvantatoare.

Dupa viscol, a venit gerul. A fost una dintre cele mai reci dimineti

Dupa viscol, a venit gerul. De altfel este valabila deja o atentionare meteo de vreme rece. A fost una dintre cele mai reci dimineti, mai ales in zona Transilvaniei. Temperaturile au scazut pana la minus 28 de.

Tsunami-ul JeSuisCharlie in social media romanesti: Comentariile politicienilor, in frunte cu Iohannis si Ponta, au cele mai multe interactiuni. TNR, Pro TV, Kamikaze - in top

Atacul terorist de la redactia publicatiei franceze Charlie Hebdo a declansat un val colosal de comentarii nu doar in presa romaneasca, ci si in social media. Milioane de materiale si mesaje pe aceasta tema au fost distribuite online de ieri dupa-amiaza pana joi la pranz, doar in Romania. Cu mesaje oficiale de solidaritate cu Franta sau de condamnare a atacului din Paris, politicienii au beneficiat de cea mai mare interactiune, potrivit unei analize a activitatii pe Facebook. In aceste conditii, apar si semnale de alarma: Je suis Charlie nu e pentru like-uri. ) Conduita politicienilor romani nu le da dreptul sa se asocieze cu simbolul Je suis Charlie, scrie, pe blog, un fost membru CNA.

Reactia UIMITOARE a caricaturistilor ca raspuns la atacul terorist jesuischarlie

Caricaturistii au reactionat imediat la atacul terorist din Franta. Sute de desene satirice au fost publicate pe retelele de socializare. in foarte scurt timp au devenit virale pe internet si un scut pentru.

Barack Obama condamna atacul terorist din Paris: SUA sunt dispuse sa colaboreze pentru capturarea agresorilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, condamna atacul terorist comis miercuri la redactie publicatiei franceze Charlie Hebdo, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar 10 ranite. Obama a subliniat ca.

Unul din cei doi frati suspectati de atacul terorist din Franta, a aparut in 2005, intr-un reportaj pe canalul France 3

Unul dintre cei doi frati suspectati de implicare in atacul terorist care avut loc in redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane, a aparut intr-un reportaj al canalului France.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Acesta a justificat crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Textul Je suis Charlie a invadat internetul, dupa atacul terorist de la Paris

Eticheta JeSuisCharlie Eu sunt Charlie - n. r. ) a invadat internetul, miercuri, dupa atacul terorist produs la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris, soldat cu cel putin 12 morti, acelasi text fiind afisat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )