Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atentate la Paris. Mai multe state europene sporesc masurile de securitate

Adevărul Adevărul,
Atentate la Paris. Mai multe state europene sporesc masurile de securitate

Reuniuni guvernamentale de urgenta in Germania si Marea Britanie . La Palatul Elysee se desfasoara reuniunea Consiliului pentru Apararea Nationala , coordonata de presedintele Francois Hollande, dupa atacurile teroriste de la Paris, soldate cu peste 128 de morti si 200 de raniti. continuă pe Adevărul

Ampla operatiune de anihilare a unor islamisti, in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste. Jihadistii planuiau sa dea lovitura in Norvegia pentru a-l elibera pe mollahul Krekar.

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste.

PrayForParis: Mii de persoane ies in strada, in mai multe orase din Franta

Mii de persoane s-au adunat, spontan, sambata dupa-amiaza, la Paris si in mai multe orase franceze, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de vineri, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 sunt in stare critica.

Atentate la Paris. Romanca din Franta: Eram pregatiti, stiam ca vor avea loc actiuni teroriste. Pentru populatia de origine magrebiana va fi greu

Atentate la Paris. Aproximativ 140 de persoane si-au pierdut viata noaptea trecuta in Paris, in mai multe atentate teroriste. Romanca Georgeta Keller Miron, stabilita la Avignon, vorbeste despre ce se petrece acum in Franta.

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult.

Scandalul Electrica: Mai multe ONG-uri il acuza pe Gerea ca incearca sa intervina in activitatea companiei pentru a deturna bani in scopuri politice

Fredom House, Centrul Roman de Politici Europene si Expert Forum il acuza pe ministrul Energiei, Andrei Gerea, ca incearca sa intervina arbitrar in activitatea Electrica, prin schimbarea membrilor Consiliului de Administratie, care au promovat politici responsabile, pentru a deturna bani pentru scopuri politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )