Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atentatele din Paris: Barbat arestat, in Germania, pentru trafic de arme

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Barbat arestat, in Germania, pentru trafic de arme

Un barbat a fost arestat, vineri, sub suspiciunea de trafic de arme. Cu toate acestea, procurorii din Stuttgart au refuzat sa comenteze informatiile din presa, conform carora barbatul ar fi vandul patru arme atentatorilor din Paris. continuă pe România Liberă

Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare de la ATENTATELE din Paris

Jurnalisti ai publicatiei Daily Mail au cumparat cu 50. 000 de euro o inregistrare video din timpul atentatelor din Paris.

Atentatele din Paris: Povestea tanarului roman mort, publicata in Le Monde

Publicatia franceza Le Monde publica povestea tanarului roman mort in atentatele de la Paris.

SUA: Avertizare internationala de calatorie, dupa atentatele din Paris

Departamentul de Stat al SUA a emis o alerta de calatorie internationala pentru toti americanii pana pe 24 februarie 2016, in conditiile in care autoritatile se tem ca gruparile jihadiste planuiesc un nou atac dupa masacrul de la Paris, informeaza CNN.

Un barbat care ar fi vandut arme atacatorilor de la Paris a fost arestat in Germania

Parchetul din Stuttgart a anuntat vineri arestarea unui barbat in varsta de 34 de ani pentru trafic de armament, fara sa confirme informatii publicate de Bild potrivit carora patru dintre aceste arme ar fi fost folosite de catre autorii atacurilor comise pe 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis.

Franta: Masuri de securitate sporite, la conferinta ONU pe tema climei, din Paris

Autoritatile din Franta iau masuri speciale de securitate pentru Conferinta ONU pe tema climei COP21), care va incepe luni la Paris si la care vor participa 150 de sefi de stat si de guvern, ca urmare a atentatelor din urma cu doua saptamani, din Paris.

Circulatia METROULUI din Paris a fost intrerupta din motive de SECURITATE

Traficul pe cinci linii ale retelei de metrou din Paris a fost intrerupt, marti, pentru scurt timp, din motive de securitate.

SCANDAL in Franta. Un preot francez, despre victimele din Paris: Erau siamezii teroristilor

Un preot catolic francez, Herve Benoit, a starnit un val de critici in Franta, dupa ce a scris, intr-un editorial, ca victimele din Paris erau siamezii teroristilor si ca si-au meritat soarta, pentru ca au participat la concertul trupei rock Eagles of Death Metal, care l-a chemat pe Satana.

Fostul vicepresedinte al ANAF Romeo Florin Nicolae, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul vicepresedinte al ANAF Romeo Florin Nicolae a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit bani de la un om de afaceri pentru diminuarea obligatiilor de plata catre buget ale firmei sale de.

Fostul sef al Directiei Antifrauda din ANAF, trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi luat o mita de 5.000

DNA Ploiesti l-a trimis in judecata, sub control judiciar, pe fostul sef al Directiei Antifrauda din ANAF, Florin Romeo Nicolae pentru trafic de influenta, acesta fiind acuzat ca a luat o mita de 5. 000 de euro, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Procurorii din Germania confirma arestarea unui barbat pentru trafic de arme

Procurorii din Stuttgart au confirmat vineri arestarea unui barbat de 34 de ani sub suspiciunea de trafic de arme, refuzand insa sa comenteze informatia de presa potrivit careia acesta le-ar fi vandut atentatorilor de la Paris patru arme, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )