Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atentionare de calatorie transmisa de MAE - Risc ridicat de producere a incendiilor in Creta

România Liberă România Liberă,
Atentionare de calatorie transmisa de MAE - Risc ridicat de producere a incendiilor in Creta

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatorea. continuă pe România Liberă

MAE: Atentionare de calatorie pentru insulele Creta si Dodecanez. Risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate, exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5), incepand cu data de 6 august 2019, pentru insula Creta si insulele Dodecanez .

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Alerta de calatorie. Avertizarea MAE pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )