Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atentionare de calatorie transmisa de Ministerul Afacerilor Externe. Proteste violente in Chile

Adevărul Adevărul,
Atentionare de calatorie transmisa de Ministerul Afacerilor Externe. Proteste violente in Chile

Ministerul Afacerilor Externeinformeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Chile ca, incepand cu data de 19 octombrie 2019, a fost decretata stare de urgenta pentru o perioada de 15 zile. continuă pe Adevărul

MAE, atentionare de calatorie: Chile este in stare de urgenta pentru 15 zile, iar situatia din capitala Santiago ramane una critica

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie, pentru ca in Chile a fost decretata stare de urgenta pentru o perioada de 15 zile. Bucurestiul recomanda, printr-un comunicat de presa,.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in Spania este anuntata o greva generala vineri, la Barcelona si in alte orase din regiune

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde vineri este anuntata o greva generala, la Barcelona si in alte orase din regiune. Ca urmare, vor fi perturbate transportul rutier, feroviar si aerian.

Proteste violente in centrul Barcelonei: Manifestantii au aruncat cu torte si pietre in fortele de ordine(VIDEO)

A treia zi de proteste la Barcelona a fost marcata de ciocniri violente intre protestatari si politie. Revoltele au fost declansate de condamnarea la inchisoare a noua lideri ai separatistilor catalani.

Numarul de sectii de votare din Germania, redus fata de cat cerea Ministerul Afacerilor Externe la solicitarea autoritatilor de la Berlin

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, o lista suplimentara de 68 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Astfel, pana in prezent, MAE a propus un.

Stare de urgenta in Chile: Capitala Santiago este marcata de proteste violente, jafuri la colt de strada si incendii uriase provocate (VIDEO)

A fost decretata stare de urgenta in Santiago, capitala statului Chile, dupa o noapte de proteste violente. Totul a culminat cu momentul in care protestatarii furiosi au incendiat un zgarie-nori din centrul.

Proteste violente in Barcelona. Haosul s-a instaurat pe strazi - VIDEO

Circa 525. 000 de oameni au demonstrat vineri, la Barcelona, impotriva condamnarii unor lideri separatisti catalani la pedepse importante cu inchisoarea de catre justitia spaniola pentru rolul jucat de ei in.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor: Tara in care tulburarile de strada pun in pericol siguranta turistilor

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau calatoresc in Republica Libaneza, avertizand ca vor avea loc manifestatii de protest. Ministerul Afacerilor Externe informeaza.

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala, vineri, in Catalonia

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau doresc sa mearga in Spania. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )