Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atentionare MAE privind activitatea bancara din Grecia

România Liberă România Liberă,
Atentionare MAE privind activitatea bancara din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor intreruperi ale activitatilor bancare in aceasta tara. continuă pe România Liberă

Anuntul unui oficial BNR in privinta crizei din Grecia

Daca BCE va anunta astazi ca nu va mai extinde liniile de finantare de urgenta pentru bancile elene, luni va fi declarata zi de vacanta bancara in Grecia si nu se stie cat va dura aceasta vacanta bancara, a spus Dan.

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

Criza din Grecia scumpeste imprumuturile Romaniei

Agentia de evaluare financiara StandardPoors a avertizat ca ar putea retrograda ratingurile mai multor tari din regiune, printre care si Romania, pe fondul crizei din Grecia. Costurile de imprumut ale Romaniei s-au majorat usor, economistii asteptand si o crestere a volatilitatii cursului de schimb.

Bancile din Grecia vor fi iNCHISE temporar

Premierul elen Alexis Tsipras a confirmat duminica inchiderea temporara a bancilor din Grecia, transmite Agerpres. Surse apropiate de dosar precizasera anterior ca bancile elene si Bursa de la Atena vor ram.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

BCE a inghetat finantarea de urgenta a bancilor din Grecia, pe fondul riscului de default

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina, dar sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, decizie care reflecta riscul de default al datoriilor si de introducere a controlului.

BCE a iNGHETAT finantarea de urgenta a bancilor din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, pe fondul riscului de default al datoriilor si de introducere a controlului capitalului.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Europarlamentul Victor Negrescu (PSD) cere convocarea CSAT pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, care reprezinta.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )