Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atractia turistica pentru care trebuie sa astepti doi ani ca sa o vezi

Adevărul Adevărul,
Atractia turistica pentru care trebuie sa astepti doi ani ca sa o vezi

Hang Son Doong, cea mai mare pestera din lume, este atat de mare incat in interiorul ei pot incapea un Airbus A380 si un zgarie-nori cu 40 de etaje. Dar asta pare nimic in comparatie cu dimensiunea listei de asteptare. Turistii trebuie sa astepte doi ani pentru a vizita pestera-mamut in care se afla o jungla, scrieThe Telegraph. continuă pe Adevărul

S-a aflat MOTIVUL pentru care Catalina Ponor si Larisa Iordache au ajuns sa se urasca. Un barbat, marul discordiei

Dupa ce Catalina Ponor si Larisa Iordache s-au impacat, s-a aflat si motivul pentru care cele doua s-au dusmanit, si anume, fostul iubit al Catalinei ar fi fost marul discordiei. Rivalitatea celor.

Stelian Tanase, critica la adresa concediilor lui Iohannis: A descoperit la aproape doi ani dupa ce a fost ales ca nu ii place deloc sa fie presedintele unei tari de rahat, prea mica pentru el, nebagata in seama de liderii europeni (VIDEO)

Klaus Iohannis s-a plictisit de Romania. O afirmatie dura, lansata de jurnalistul Stelian Tanase. Dar care pare sa aiba un sambure de adevar daca privim la activitatea presedintelui tarii. E mai mu.

Aleksandras Cesnovicius: In doi ani, Pro TV va fi un post de televiziune mult mai local

Aleksandras Cesnovicius, CEO-ul Pro TV, a declarat ca obiectivul postului televiziune pe care il conduce este sa ofere o productie cat mai locala si o calitate inalta, iar intreaga echipa lucreaza in a gasi formate internationale si a le adapta la.

Cine a fost prima romanca ofertata sa pozeze goala. Care au fost motivele pentru care a refuzat (FOTO)

Actrita Eugenia Serban a refuzat in urma cu cativa ani sa pozeze nud pentru coperta unei reviste pentru barbati, desi ar fi incasat o suma foarte mare de bani. Cu toate acestea, a acceptat sa.

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul poluat din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )