Libnet.ro
UNICEF

19:15

Audi a oprit productia la fabrica din Bruxelles: ce decizie a luat gigantul auto german, dupa atacurile teroriste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Audi a oprit productia la fabrica din Bruxelles: ce decizie a luat gigantul auto german, dupa atacurile teroriste

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News, citat de agentia News. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Atentate la Bruxelles. Audi a oprit productia la fabrica din capitala Belgiei si cere angajatilor sa stea acasa

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News.

Fiica lui Rednic, marturie de la atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Fiica antrenorului Mircea Rednic, Luana Rednic, se afla pe aeroportul din Bruxelles in momentul exploziilor de marti dimineata. Ea a povestit, la postul tv Digi 24, ca s-au auzit doua bubuituri puternice, dar si focuri de arma, apoi, si a luat-o la fuga, fiind trasa de un barbat intr-un birou, in timp ce tavanul cazuse.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Comisia Europeana a cerut personalului sa ramana acasa sau in birouri dupa exploziile din Bruxelles

Atentate Bruxelles. Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Autoritatile au declansat planul de catastrofa

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Fortele de ordine si.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Ce spun martorii

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Martorii au declarat.

Atentatul de la aeroportul din Bruxelles: Atacatorii transportau bombele in valize

Atacatorii de pe aeroportul international din Bruxelles, unde doua explozii au ucis cel putin 14 oameni marti dimineata, transportau bombele lor in valize pe carucioare, a declarat pentru AFP, in cursul serii, primarul comunei unde este situat aeroportul.

Atentatele din Bruxelles, un soc pentru expertii de securitate

Procuratura din Bruxelles a anuntat ca verifica daca exista vreo legatura intre atentatele care au lovit marti dimineata metropola belgiana si cele comise anul trecut in paris, soldate cu 130 de morti, transmite Reuters, citata de news. ro.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )