Libnet.ro
UNICEF

14:15

Audierile ministrilor cabinetului Citu s-au incheiat. Cate voturi a primit fiecare

România Liberă România Liberă,
Audierile ministrilor cabinetului Citu s-au incheiat. Cate voturi a primit fiecare

Toti cei 18 ministri propusi in viitorul Guvern al coalitiei PNL, USR-PLUS si UDMR, au fost audiati . continuă pe România Liberă

Programul de guvernare al Cabinetului Citu. Obiectivele in Educatie, Sanatate, Justitie si Transporturi. Evaluarea angajatilor din sistemul public, printre prioritati

Premierul desemnat, Florin Citu, a depus miercuri dimineata, in Parlament, programul de guvernare si lista ministrilor cabinetului. Audierile acestora in comisiile parlamentare de specialitate au inceput deja.

Astazi au loc audierile ministrilor din Guvernul Citu

ACTUALIZARE - Alexandru Nazare, aviz favorabil in comisiile reunite din Parlament --- *ACTUALIZARE 14:22 - Vlad Voiculescu, aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii --- *ACTUALIZARE 14:07 - Aviz favorabil pentru Catalin Drula, propus la Ministerul Transporturilor --- *ACTUALIZARE 13:35 - Adrian Oros, avizat favorabil de comisiile parlamentare pentru portofoliul de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale --- *ACTUALIZARE 13:32 - Aviz favorabil pentru Claudiu Nasui, propus la Ministerul Economiei --- *ACTUALIZARE 13:19 - Raluca Turcan, avizata pozitiv pentru Ministerul Muncii de comisiile parlamentare --- *ACTUALIZARE - 13:05 - Stelian Ion: Nu voi abuza de functie pentru a interveni dur si disproportionat in activitatea procurorilor --- *ACTUALIZARE 12:22 - Aviz favorabil pentru Sorin Cimpeanu, propus la Ministerul Educatiei --- *ACTUALIZARE 12:19 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu, avizat favorabil in comisiile de specialitate --- *ACTUALIZARE 12:12 - Aviz favorabil pentru Stelian Ion, propus la Ministerul Justitiei --- *ACTUALIZARE 12:08 - Cristian Ghinea, avizat favorabil de comisiile parlamentare pentru portofoliul de la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene --- *ACTUALIZARE 12:00 - Aviz favorabil pentru Bogdan Gheorghiu, propus la Ministerul Culturii --- *ACTUALIZARE 11:15 - A inceput audierea lui Stelian Ion, Ministrul Justitiei --- *ACTUALIZARE 11:00 - Au inceput audierile ministrilor din Cabinetul Citu --- Astazi la ora 11:00 vor avea loc audierile in comisii ale ministrilor din Guvernul Citu.

Lista ministrilor Guvernului Citu si programul de guvernare ajung la Parlament, care stabileste calendarul audierilor si al investirii noului Executiv

Lista ministrlor Cabinetului Florin Citu si Programul de guvernare ajung miercuri la Parlament, iar potrivit programului anuntat, conducerile Camerelor se intrunesc pentru a stabili calendarul audierii ministrilor si al investirii Cabinetului.

PARLAMENT: A inceput sedinta de investire a Cabinetului Citu

ACTUALIZARE - Florin Citu, dupa vot: Nu voi insela asteptarile oamenilor care ne-au sustinut --- *ACTUALIZARE - Guvernul Citu a fost investit de Parlament --- *ACTUALIZARE - Votul din Parlament pentru investirea Guvernului Citu s-a incheiat --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Tupeu la limita nesimtirii cum am vazut astazi, mai rar --- *ACTUALIZARE - A inceput votul in Parlament pentru investirea Guvernului Citu --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Guvernul care se instaleaza este obligat sa-si mentina stabilitatea si coeziunea interna --- *ACTUALIZARE - Sorin Grindeanu PSD): Cum sa sustii prim-ministru exact pe cel ce a taiat cu 22% bugetul Sanatatii? --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache PNL): Votul de astazi va ramane in istoria Parlamentului ca un vot pentru dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Coalitia nu va majora sau introduce impozite si taxe --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: imi doresc sa trecem cat mai rapid peste perioada de vaccinare si sa iesim sanatosi din ea --- *ACTUALIZARE - Mosteanu: in urma cu patru ani la tribuna stateau Dragnea si Tariceanu. Unul e la inchisoare, altul este trimis in judecata. Romania se schimba --- *ACTUALIZARE - George Simion AUR): Popor roman, e timpul sa redeschidem scolile! --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban indeamna parlamentarii care au huiduit sa se duca pe stadion --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: PSD nu va vota --- *ACTUALIZARE - Florin Citu a declarat ca nu va insela increderea cu care a fost investit si va face tot ce va putea pentru indeplinirea obiectivelor. --- A inceput sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului Florin.

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare al Cabinetului Citu: Austeritate, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu a criticat programul de guvernare cu care liberalul Florin Citu s-a dus in Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca Dreapta politica pregateste masuri de austeritate, isi ignora total.

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar.

Mediastandard.ro: Ce a scris presa despre posibila componenta a Cabinetului Citu, sustinut de PNL-USRPLUS-UDMR

Dupa lungi discutii si schimbari de situatie, coalitia formata din PNL, USRPLUS si UDMR pare ca a ajuns la un consens in ceea ce priveste numele premierului. Florin Citu a primit votul de incredere al celor trei partide pentru a ocupa functia de prim-ministru, o pozitie cu care nu este total nefamiliar - totusi, liberalul nu a ajuns niciodata sa fie investit in functie, intrucat s-a retras cu o ora inainte de a fi votat de Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )