Libnet.ro
UNICEF

20:00

Programul de guvernare al Cabinetului Citu. Obiectivele in Educatie, Sanatate, Justitie si Transporturi. Evaluarea angajatilor din sistemul public, printre prioritati

B1 B1,
Programul de guvernare al Cabinetului Citu. Obiectivele in Educatie, Sanatate, Justitie si Transporturi. Evaluarea angajatilor din sistemul public, printre prioritati

Premierul desemnat, Florin Citu, a depus miercuri dimineata, in Parlament, programul de guvernare si lista ministrilor cabinetului. Audierile acestora in comisiile parlamentare de specialitate au inceput deja. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare al Cabinetului Citu: Austeritate, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu a criticat programul de guvernare cu care liberalul Florin Citu s-a dus in Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca Dreapta politica pregateste masuri de austeritate, isi ignora total.

DOCUMENT Programul de guvernare al Guvernului Citu

Guvernul Citu a facut miercuri public programul de guvernare pentru urmatorii patru ani. Coalitia PNL - USR - PLUS - UDMR afirma ca sustine nou model de dezvoltare sustenabila, axat pe investitii, stimularea si dezvoltarea capitalului, cresterea competitivitatii companiilor romanesti si transformarea digitala a economiei si administratiei, eficientizarea cheltuielilor statului si combaterea saraciei.

Programul de guvernare al Guvernului Citu a fost depus. Ce promite noul Cabinet

Programul de Guvernare al Cabinetului Citu promite ca datoria publica nu va depasi pragul de 60% din PIB, cresterea colectarii veniturilor din accize, TVA si taxe vamale, reforma ANAF, reformarea sistemului fiscal-bugetar si modernizarea infrastructurii.

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere.

DOCUMENT Programul de guvernare Citu pentru mediul de afaceri: Fara cresteri de taxe si impozite asupra sectorului privat si fara introducerea altora noi

Programul de guvernare al cabinetului Citu vrea sa mentina actualele taxe si impozite pentru mediul de afaceri, fara modificari in sens de crestere. in schimb, vor fi facute modificari pentru eliminarea birocratiei, unul dintre obiective fiind mutarea de la ghiseu la sistemul online. Toate declaratiile fiscale trebuie sa poata fi facute in intregime online, scrie in programul de guvernare. De asemenea, aprobarile si avizele vor putea fi obtinute electronic. Programul de guvernare mai prevede interconectarea bazelor de date publice, crearea de one-stop-shop-uri virtuale, simplificarea accesului si incurajarea folosirii semnaturii electronice, promovarea conceptului de pasaport administrativ.

DOCUMENT Programul de guvernare: Sistemul de pensii va fi echilibrat cu redeventele din exploatarea gazelor din Marea Neagra

Unul dintre cele mai interesante puncte din programul de guvernare al cabinetului Citu se refera la exploatarea gazelor din Marea Neagra. Guvernul Citu isi propune sa modifice Legea Offshore, pentru a debloca investitiile din Marea Neagra, iar banii obtinuti din exploatarea gazelor vor fi impartiti in trei. O treime va fi folosita pentru tranzitia verde, cofinantare pentru proiectele europene, o treime pentru extinderea retelelor de gaze naturale si o treime pentru echilibrarea sistemului de pensii.

PROGRAM DE GUVERNARE Guvernul Citu promite ca va construi peste 1.000 km de autostrazi

Capitolul Transporturi al programului de guvernare prezentat de premierul propus Florin Citu prevede atat continuarea proiectelor de autostrazi incepute, cat si demararea unora noi. in total, programul cuprinde realizarea a peste 1. 000 de kilometri de autostrazi. Proiectul propune cresterea mobilitatii pe Valea Prahovei, dar si construirea a aproximativ 370 de kilometri de centuri ocolitoare.

PARLAMENT: A inceput sedinta de investire a Cabinetului Citu

ACTUALIZARE - Florin Citu, dupa vot: Nu voi insela asteptarile oamenilor care ne-au sustinut --- *ACTUALIZARE - Guvernul Citu a fost investit de Parlament --- *ACTUALIZARE - Votul din Parlament pentru investirea Guvernului Citu s-a incheiat --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Tupeu la limita nesimtirii cum am vazut astazi, mai rar --- *ACTUALIZARE - A inceput votul in Parlament pentru investirea Guvernului Citu --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Guvernul care se instaleaza este obligat sa-si mentina stabilitatea si coeziunea interna --- *ACTUALIZARE - Sorin Grindeanu PSD): Cum sa sustii prim-ministru exact pe cel ce a taiat cu 22% bugetul Sanatatii? --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache PNL): Votul de astazi va ramane in istoria Parlamentului ca un vot pentru dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Coalitia nu va majora sau introduce impozite si taxe --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: imi doresc sa trecem cat mai rapid peste perioada de vaccinare si sa iesim sanatosi din ea --- *ACTUALIZARE - Mosteanu: in urma cu patru ani la tribuna stateau Dragnea si Tariceanu. Unul e la inchisoare, altul este trimis in judecata. Romania se schimba --- *ACTUALIZARE - George Simion AUR): Popor roman, e timpul sa redeschidem scolile! --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban indeamna parlamentarii care au huiduit sa se duca pe stadion --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: PSD nu va vota --- *ACTUALIZARE - Florin Citu a declarat ca nu va insela increderea cu care a fost investit si va face tot ce va putea pentru indeplinirea obiectivelor. --- A inceput sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului Florin.

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar.

Mediastandard.ro: Ce a scris presa despre posibila componenta a Cabinetului Citu, sustinut de PNL-USRPLUS-UDMR

Dupa lungi discutii si schimbari de situatie, coalitia formata din PNL, USRPLUS si UDMR pare ca a ajuns la un consens in ceea ce priveste numele premierului. Florin Citu a primit votul de incredere al celor trei partide pentru a ocupa functia de prim-ministru, o pozitie cu care nu este total nefamiliar - totusi, liberalul nu a ajuns niciodata sa fie investit in functie, intrucat s-a retras cu o ora inainte de a fi votat de Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )