Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aur si argint pentru luptatoarele din Romania

România Liberă România Liberă,
Aur si argint pentru luptatoarele din Romania

Romania a cucerit o medalie de aur, prin Maria Alexandra Cioclea, si una de argint, prin Roxana Alexandra Tif, vineri, la categoria 40 kg, in cadrul Campionatelor Europene de lupte pentru cadeti de la Stockholm Suedia). continuă pe România Liberă

Gigi Becali face comentarii dure la adresa comunitatii LGBTQ din Romania

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a facut afirmatii jignitoare la adresa comunitatii LGBTQ n. r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale) din Romania.

Un celebru cantaret din Romania a murit. Avea doar 48 de ani

Alexandru Jidveianu, singurul interpret de nationalitate maghiara din Romania care canta exclusiv folclor romanesc, a murit. Barbatul avea 48 de ani. Alexandru Jidveianu, pe numele.

Andreea Marin Scrisoare deschisa catre reprezentantii oamenilor de afaceri turci din Romania

Andreea Marin reactioneaza in urma acuzelor nefondate aparute de ieri in presa, cum ca ar fi participat, in 2013, intr-un info trip ce a avut scopul descrierii Turciei ca o tara nedemocratica. In continuare va prezentam scrisoarea deschisa initiate de vedeta pe seama acestui subiect.

Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Benzina comercializata in statiile de distributie din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa, potrivit ultimului raport Oil Bulletin, publicat de Comisia Europeana. In acelasi timp, la motorina, nu stam l.

intreprinzatorii turci din Romania apara regimul Erdogan

Mai multe asociatii ale oamenilor de afaceri turci din Romania, alaturi de Camera de Comert Turco-Romana, au condamnat, ieri, tentativa de lovitura de stat ce a avut loc vineri, in Turcia, impotriva regimului Recep Tayyip Erdogan, considerand-o o actiune realizata in afara legii si impotriva democratiei statului turc.

Protest la Guvern, anuntat de Asociatia Profesionala a Prestatorilor de Servicii in Silvicultura din Romania

Asociatia Profesionala a Prestatorilor de Servicii in Silvicultura din Romania APPSS-RO) anunta ca va protesta la sediul Guvernului Romaniei, miercuri, 20 iulie, in intervalul orar 11. 00, reclamand disfunctiile existente in implementarea proiectelor de reconstructie ecologica forestiera pe terenuri degradate.

Industria cinematografica din Romania ar putea crea 4.000 de locuri de munca, daca statul s-ar implica: Impactul in economie, un miliard de lei

Industria cinematografica din Romania, daca ar primi ajutorul statului, ar crea 4. 000 de locuri de munca noi. Impactul asupra economiei ar fi de circa un miliard de lei. nici statul nu ar iesi in.

Este oficial: Donald Trump, desemnat candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie

Donald Trump a fost desemnat oficial, marti, candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite. Potrivit rezultatelor alegerilor primare, omul de afaceri in.

Uber lanseaza o noua optiune in Romania, iar corporatistii o vor aprecia cel mai mult

Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business. Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicatiei care permite [].

Puciul din Turcia ameninta 8 licee de top din Romania

Tentativa de lovitura de stat din Turcia ameninta functionarea a 8 licee de top din Romania, cunoscute pentru numarul mare de olimpici la diferite materii. Oficialii turci sustin ca ar fi legate de o fundatie a lui Feth.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )