Libnet.ro
UNICEF

07:45

Australian Open: Dupa Andreea Mitu, Irina Begu spune si ea adio turneului

Adevărul Adevărul,
Australian Open: Dupa Andreea Mitu, Irina Begu spune si ea adio turneului

Dupa Andreea Mitu,Irina Begu s-a oprit si ea in primul tur la Australian Open, desi pornea ca favorita in aceasta faza a turneului . continuă pe Adevărul

Ziua romancelor la Australian Open: programul dupa care jucatoarele noastre vor intra, marti, in turul I, la Melbourne

Andreea Mitu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Simona Halep vor intra pe teren, in aceasta ordine, in runda inaugurala de la Australian Open.

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Australian Open: tenismena care a batut-o pe Halep juca atat de prost ca a vrut sa se retraga anul trecut

Simona Halep a iesit din primul tur la Australian Open, dupa o infrangere dureroasa cu Shuai Zhang, locul 133 in lume. Chinezoaica venita din calificari s-a impus cu 6-4, 6-3.

Australian Open: Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-2, de Storm Sanders Australia, locul 355 WTA - wildcard).

Australian Open: Alexandra Dulgheru, in turul al doilea! Victorie categorica in fata unui adversar modest

Alexandra Dulgheru merge in turul secund la Australian Open, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata lui Storm Sanders, o jucatoare din Australia.

Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Serena Williams n-a avut un meci usor, dar a trecut in turul al doilea la Australian Open dupa o victorie cu tenismena Camila Giorgi, din Italia.

Halep a pierdut, dar romancele se lupta la Australian Open: programul complet al zilei de miercuri la Melbourne

Simona Halep 2 WTA), Irina Begu 31 WTA) si Andreea Mitu 96 WTA) au parasit competitia, insa primul turneu de Grand Slam al anului va continua pentru alte trei sportive din Romania.

Australian Open: Andreea Mitu, eliminata in runda inaugurala de Julia Goerges

Andreea Mitu locul 96 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Julia Goerges, Germania, locul 45 in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )