Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in optimile probei de dublu; Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in optimile probei de dublu; Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate

Perechea Monica Niculescu/Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 10, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Australian Open. Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk au fost eliminate in turul al doilea al competitiei. continuă pe Hotnews

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open.

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Cand trebuie sa joace Simona Halep cu Eugenie Bouchard. Programul zilei de joi, in care evolueaza si Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in turul II la Australian Open

Dupa ce azi Irina Begu a fost eliminata din competitie, Romania a ramas cu trei jucatoare la Grand Slamul de la Melbourne.

Australian Open: Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua vineri

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu si Raluca Olaru alaturi de sportiva ucraineana Olga Savciuk vor evolua, vineri, in turul doi al probei de dublu, la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Programul de miercuri al jucatorilor din Romania (Irina Begu va juca si la simplu si la dublu)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) va juca miercuri la Australian Open si la simplu, dar si in proba de dublu. Vor mai evolua Sorana Cirstea dublu), Monica Niculescu dublu), Florin Mergea dublu) si Mihaela Buzarnescu tot dublu).

Zi proasta pentru romani la Australian Open: Trei infrangeri in patru meciuri in probele de simplu si de dublu

Irina Begu 40 WTA) a devenit a treia romanca eliminata la simplu, la Melbourne, dupa Mihaela Buzarnescu 44 WTA) si Monica Niculescu 99 WTA). Din pacate, rezultatele de la dublu au continuat la fel de prost.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Corespondenta de la Melbourne - Irina Begu si-a stabilit un obiectiv indraznet dupa ce a facut un meci fantastic in primul tur de la Australian Open

Irina Begu a impresionat in meciul din primul tur de la Australian Open, unde a avut o revenire de senzatie in partida cu rusoaica Ekaterina Makarova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )