Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open, semifinale: Simona Halep vs Angelique Kerber (LIVE Text dupa ora 07:00)/ Duelul picioarelor puternice

Hotnews Hotnews,
 Australian Open, semifinale: Simona Halep vs Angelique Kerber (LIVE Text dupa ora 07:00)/ Duelul picioarelor puternice

Fiecare partida jucata cu Simona a fost dificila, iar rezultatul strans. Stiu ca sunt buna in defensiva, iar asta imi da incredere, astfel a prefatat Angelique Kerber partida cu Simona Halep, din semifinalele de la Australian Open. Echilibrul persista in meciurile directe: 4-4, iar joi cele mai mici detalii ar putea face diferenta. Partida de pe Rod Laver Arena va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro dupa ora 07:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Ora la care se joaca semifinala de la AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep a invins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2, si este in semifinale laAustralian Open pentru prima oara in cariera. Liderul mondial.

Australian Open: Simona Halep vs Angelique Kerber se va disputa joi, dupa ora 07:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei cu numarul 11, meciul din semifinale dintre Simona Halep si Angelique Kerber urmand sa aiba loc joi, dupa ora 07:00 ora Romaniei), pe Rod Laver Arena.

FOTO Atentie mare! Cine este omul care poate influenta decisiv partida din Simona Halep si Angelique Kerber

Simona Halep este in semifinale la Australian Open, unde o va intalni pe nemtoaica Angelique Kerber, una dintre cela mai in forma jucatoare ale momentului.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei).

LIVETEXT Halep debuteaza in a doua saptamana de la Australian Open: ce va realiza Simona, daca va invinge astazi

Simona Halep 1 WTA) a trecut cu bine peste meciul-maraton cu Lauren Davis 76 WTA), dar ramane de vazut daca a reusit sa se refaca din punct de vedere fizic pentru duelul cu Naomi Osaka 72 WTA).

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )