Libnet.ro
UNICEF

08:00

Avanpremiera unui studiu de proportii despre romani: Care este profilul psihologic al poporului roman

Hotnews Hotnews,
 Avanpremiera unui studiu de proportii despre romani: Care este profilul psihologic al poporului roman

Daniel David, directorul fondator al Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie de la Babes-Bolyai, vorbeste pentru prima data despre rezultatele preliminare ale lucrarii de proportii pe care o conduce. Folosind teste psihologice internationale adaptate pe populatia romaneasca, a refacut lucrarea lui Motru - Psihologia poporului roman. Iar profilul rezultat indica faptul ca romanii trec usor dintr-o stare emotionala in alta, au o autonomie redusa, sunt ambitiosi, boemi, dar si indisciplinati. Iar spiritul gregar, despre care Motru spunea acum aproape 100 de ani ca ne defineste, ramane si astazi una dintre trasaturile poporului roman. continuă pe Hotnews

Cati bani s-au strans in medie pana acum in conturile celor 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult in sistemul pensiilor private obligatorii

6,2 milioane de romani erau inregistrati in sistemul pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie 2014, insa dintre acestia numai 3,19 milioane de participanti au avut contributii lunare repetitive de la demararea acestui sistem mai 2008) si pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, arata datele prezentate joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cati bani s-au strans in conturile lor? Valoarea medie a unui cont pentru toti cei 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult pana acum in sistem a ajuns la aproape 950 euro la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Artistii romani care canta colinde se imbogatesc intr-o singura luna! Iata ce sume fabuloase castiga!

Se pare ca a canta colinde in Romania este o afacere destul de profitabila, asta daca ar fi sa ne luam dupa sumele fabuloase pe care organizatorii de evenimente spun ca acestia le castiga pe parcursul lunii decembrie.

Traian Basescu: il rog pe domnul Ponta sa-si asume formarea unui nou guvern, dar din care el sa lipseasca. Stai la partid, nu murdari imaginea tarii!

Presedintele Traian Basescu a comentat joi frenezia cu care premierul Ponta incearca sa isi creeze un nou Guvern in jurul sau, dupa esecul de la prezidentiale. Devine de neinteles frenezia cu care.

Traian Basescu: il rog pe domnul Ponta sa-si asume formarea unui nou guvern, dar din care el sa lipseasca. Stai la partid, nu murdari imaginea tarii! (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat joi frenezia cu care premierul Ponta incearca sa isi creeze un nou Guvern in jurul sau, dupa esecul de la prezidentiale. Devine de neinteles frenezia cu care.

Alt economist sef al unei banci din top 10: Ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva

As spune ca ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva. Executia a fost criticata de toti analistii in primul rand pentru ca a neglijat sa nu spun ignorat) investitiile. Din articolele indicate am inteles si ca ar fi vorba de o reducere a decalajului dintre deficitul bugetar cash si cel ESA, in principal insemnand o reducere a arieratelor care din cate stiu erau in grafic in ultima vreme) ceea cear fi si bine si corect. Probabil ca initial pietele vor avea o reactie negativa dar dupa ce se va asterne praful si vor fi examinate cauzele intreruperii discutiilor impactul nu va fi asa mare. Evenimentul ar putea fi insa speculat politic. As zice totusi sa nu ne grabim si sa asteptam niste declaratii mai asezate din partea participantilor la discutii, a transmis HotNewa economistul sef al unei banci din top 10 care a preferat sa nu fie citat.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism, in care este vizat si un profesor universitar

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din Valea Jiului, fiind vizata o grupare care racola tinere, o parte din ele studente, pe care le duceau sa se prostitueze, printre cei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )