Libnet.ro
UNICEF

22:16

Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Desi campania de imunizare a populatiei a inceput de cateva luni, specialistii spun ca pericolul pandemiei nu a trecut inca. Avertisment de ultima ora pentru omenire. Ce se va intampla cu virusul COVID-19. Sefa CEPCB a facut anuntul mult asteptat de catre toti romanii. Ce se va intampla cu virusul Covid-19 Chiar daca oamenii au . continuă pe Playtech

Avertisment de ultima ora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu caldura si apa calda

Iarna lui 2020 si inceputul de an 2021 ii gaseste pe bucuresteni fara caldura si apa calda. Situatia de fapt se datoreaza unei infrastructuri deficitare si influentei temperaturilor scazute asupra acesteia. Noile informatii venite de la Ministerul Energiei nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia actuala din Bucuresti. Ministrul a anuntat existenta unor avarii la .

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Redeschiderea scolii a fost una cu multe emotii si dezbateri, iar din pacate, vestile rele abia incep sa apara. in cursul zilei de ieri, ministrul Educatiei a prezentat situatia cazurilor de Covid-19 in scoli, iar cifra rezultata dupa nici patru zile de scoala este dezastruoasa. Sorin Cimpeanu a explicat, de asemenea, care este sursa infectarilor .

Ministerul Sanatatii, anunt de ultima ora pentru o noua categorie de persoane: Acesti pacienti se pot vaccina acum, in etapa a II-a

Ministerul Sanatatii a transmis in urma cu putin timp un anunt de interes major pentru persoanele care sufera de diabet. Daca pana acum nu se cunostea foarte bine efectul pe care serul anti-Covid-19 l-ar putea avea, de acum inainte toti pacientii care sufera de aceasta boala sunt incurajati sa-l faca cat mai repede. Ce tip .

Ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora

S-a aflat ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora. Ce se intampla cu veniturile anagatilor la stat, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste pentru bugetari. Ce indemnizatii si sporuri le dispar din salariu Sunt informatii de ultima ora in ceea ce priveste taierea sporurilor si indemnizatiilor la .

Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-covid. Avertismentul de ultima ora

Desi campania de vaccinare impotriva coronavirusului a inceput de ceva timp, specialistii din domeniul sanatatii spun ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Seful OMS a facut un anunt important despre vaccinarea anti-COVID-19. Care este avertismentul de ultima ora pentru toti romanii. Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-COVID Chiar daca numarul deceselor .

Bill Gates, avertisment sumbru pentru omenire. Vor urma doua mari dezastre

Bill Gates vine cu un avertisment neasteptat pentru toti oamenii de pe planeta. Acesta sustine ca urmeaza sa avem parte de noi dezastre, dar mai mari decat s-ar fi gandit oricine. Despre ce e vorba? Bill Gates, avertisment pentru populatie Bill Gates aduce cateva afirmatii puternice pentru perioada urmatoare. Acesta sustine ca omenirea va cunoaste .

Raed Arafat, veste de ultima ora despre vaccinare. Ce se poate intampla in afara Romaniei

Campania de vaccinare continua, iar Romania a primit si cele peste 80. 000 de doze de vaccin AstraZeneca. Autoritatile isi doresc sa se vaccineze cat mai multi romani, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Raed Arafat, declara recent ca exista, sau vor exista anumite reguli pentru romanii care nu vor sa se vaccineze. Raed .

Azi incepe Anul bivolului alb de metal. Ce inseamna acest lucru pentru omenire

Anul Nou Chinezesc, cunoscut si sub numele de Anul Nou Lunar, va fi sarbatorit astazi, vineri, 12 februarie 2021. De ce incepe Anul Nou Lunar la o ora diferita in fiecare an? Cum se sarbatoreste aceasta sarbatoare importanta? Ce simbolizeaza anul bivolului alb de metal? Aflati totul despre aceasta sarbatoare! Anul bivolului alb de metal .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii

Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )