Libnet.ro
UNICEF

23:45

Avertizari de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Avertizari de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis avertizari de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. COD : GALBEN Data emiterii : 13-05-2017 ora 22 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 13-05-2017 ora 22:45 pana la. continuă pe Antena3

Vreme extrema in mai multe judete ale tarii in orele urmatoare

ANM a emis cod portocaliu si cod galben in mai multe judete ale tarii. Valabil de la : 13-05-2017 ora 18:40 pana la : 13-05-2017 ora 19:40 In zona : Judetul Cluj: Dej, Bobalna,.

Cod galben de ploi abundente pentru mai multe judete din zona Moldovei: Avertizarea, valabila pana duminica dimineata (FOTO)

Meteorologii au emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente, valabila pentru judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui. Potrivit Administratiei Nationale de.

Mai multe laptopuri HP vin la pachet cu un keylogger ce inregistreaza apasarile de taste

Conceptul de keylogger face referire la o forma de malware ce iti inregistreaza fiecare apasare de tasta. O asfel de aplicatie a fost gasita in driverele audio oficiale pentru mai multe laptopuri HP. Nu am mai auzit de mult de un scandal legat de securitatea laptopurilor, dar se pare ca cei de la HP vor [].

Mai multe laptopuri HP te spioneaza in timp ce tastezi

Conceptul de keylogger face referire la o forma de malware ce iti inregistreaza fiecare apasare de tasta. O asfel de aplicatie a fost gasita in driverele audio oficiale pentru mai multe laptopuri HP. Nu am mai auzit de mult de un scandal legat de securitatea laptopurilor, dar se pare ca cei de la HP vor [].

Christoph Hasselbach: Macron are planuri mari cu Europa. Una dintre masurile vizate de presedintele ales al Frantei vizeaza mai multe investitii pentru iesirea din criza |OPINIE DW

Jurnalistul Christoph Hasselbach a afirmat, intr-un comentariu pentru publicatia Deutsche Welle, ca presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron are planuri mari cu Europa: mai multa comunitate, mai multa solidaritate, mai multe investitii pentru a iesi din criza.

Circulatia in mai multe zone din Satu Mare este blocata din cauza ploii

Pasajele Soarelui si Botizului din Satu Mare sunt impracticabile sambata, 13 mai, din pricina ploii, pentru soferi. Pe mai multe strazi din Satu Mare apa masoara zeci de centimetri.

Tara noastra, in topul tarilor cu cele mai multe servere de comanda destinate atacurilor la serverele companiilor

Romania a intrat in Top 10 al tarilor cu cele mai multe servere de comanda si control pentru atacuri informatice de tip Distributed Denial of Service DDoS), ocupand la ora actuala locul 6, reiese dintr-un raport realizat de expertii Kaspersky Lab, dat vineri publicitatii.

Un tanar a fost retinut dupa ce a santajat mai multe tinere. Ce incerca sa obtina de la acestea (VIDEO)

DIICOT a retinut vineri un tanar, pe care il acuza ca a santajat, pe o retea de socializare, mai multe tinere, informeaza B1 TV. Eugen Florin Chiorpec este acuzat de catre procurorii DIICOT.

Primaria Capitalei anunta, vineri, ca in perioada urmatoare vor continua lucrarile de interventii si reparatii pe mai multe strazi si trotuare

Primaria Capitalei anunta, vineri, ca in perioada urmatoare vor continua lucrarile de interventii si reparatii pe mai multe strazi si trotuare din Bucuresti, printre care Bulevardul Unirii, Splaiul Independentei, Calea Victoriei, Soseaua Pantelimon si Bulevardul Basarabia.

De ce sunt in Iad mai multe femei decat barbati? Iata adevarata explicatie

Din cartile bisericesti aflam ca in Iad exista mai multe femei decat barbati, iar explicatia ar fi ca acestea pacatuiesc mai mult de-a lungul vietii. in Pateric, o carte religioasa cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )