Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avocata lui Marian Vanghelie, Eliza Corneanu: Nu este nimic nou fata de acuzatiile din luna martie

B1 B1,
Avocata lui Marian Vanghelie, Eliza Corneanu: Nu este nimic nou fata de acuzatiile din luna martie

Eliza Ene Corbeanu, avocata lui Marian Vanghelie, a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, la B1 TV in cadrul careia a afirmat ca in rechizitoriul. continuă pe B1

Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA. Audierea este una iesita din comun, Marian Vanghelie fiind scos din arestul preventiv si adus sambata in.

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost trimis in judecata de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Vanghelie se afla in arest preventiv din 14 martie.

Marian Vanghelie, audiat la DNA, care a extins urmarirea penala in dosarul de atribuire a unor lucrari publice

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, este audiat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care au extins cercetarile in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de ban .

DNA a extins cercetarile in cazul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost audiat sambata la DNA unde procurorii i-au adus la cunostinta capetele de acuzare, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei este acuzat de 8 infractiuni de abuz in.

Audiere surpriza la DNA. Procurorii au extins urmarirea penala pe numele lui Marian Vanghelie

UPDATE 18: Procurorii DNA au decis extinderea urmaririi penale in cazul primarului suspendat al Sectorului 5. Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA.

Dan Diaconescu, agent imobiliar pentru Marian Vanghelie

Dan Diaconescu a afirmat in fata procurorilor ca a facut tranzactii de milioane de euro pentru Marian Vanghelie, a aratat Alessandra Stoicescu in editia de marti a emisiunii 100 de minute. Dan Diaconescu i-ar.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata marti de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata: Procurorii il acuza de 25 de infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata. Acuzatiile procurorilor vizeaza 25 de infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Fostul edil al sectorului 5 se afla de mai bine de patru.

Marian Vanghelie, urmarit penal pentru alte 23 de fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins cercetarile fata de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, pentru alte 23 de fapte de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )