Libnet.ro
UNICEF

12:31

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost trimis in judecata de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Vanghelie se afla in arest preventiv din 14 martie. continuă pe Wall-Street Ro

Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata, astazi, de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte, potrivit unui comunicat remis redactiei.

STENOGRAME Vanghelie, trimis in judecata pentru 25 de fapte de coruptie. Cum a fost dijmuit saracul sector bogat din Capitala

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. in rechizitoriu, anchetatorii arata cum edilul a platit aproape 150 de mii de lei pentru semnaturile de care Elena Basescu avea nevoie ca sa candideze la alegerile europarlamentare.

Marian Vanghelie, urmarit penal pentru alte 23 de fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins cercetarile fata de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, pentru alte 23 de fapte de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata: Procurorii il acuza de 25 de infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata. Acuzatiile procurorilor vizeaza 25 de infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Fostul edil al sectorului 5 se afla de mai bine de patru.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata marti de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in.

Vanghelie, trimis in judecata in dosarul cu mita record

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de noua infractiuni de luare de mita, noua infractiuni de abuz in serviciu, sapte infractiuni de spalare de bani, informeaza un comunicat al DNA.

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat ca a.

Marian Vanghelie, audiat la DNA, care a extins urmarirea penala in dosarul de atribuire a unor lucrari publice

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, este audiat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care au extins cercetarile in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de ban .

DNA a extins cercetarile in cazul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost audiat sambata la DNA unde procurorii i-au adus la cunostinta capetele de acuzare, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei este acuzat de 8 infractiuni de abuz in.

Primarul unei comune buzoiene a fost trimis in judecata, pentru nereguli la obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ilie Nicolae, primarul din Cochirelanca, pentru un cumul de infractiuni, intre care abuz in serviciu si inducerea in eroare a organelor judiciare. Este acuzat ca a incheiat un contract de inchiriere a izlazului comunal cu o asociatie a crescatorilor de animale administrata chiar de sotia primarului. in baza acestui contract, familia primarului a beneficiat pe nedrept de fonduri europene.

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )