Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marian Vanghelie, audiat la DNA, care a extins urmarirea penala in dosarul de atribuire a unor lucrari publice

România Liberă România Liberă,
Marian Vanghelie, audiat la DNA, care a extins urmarirea penala in dosarul de atribuire a unor lucrari publice

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, este audiat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care au extins cercetarile in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de ban . continuă pe România Liberă

Audiere surpriza la DNA. Procurorii au extins urmarirea penala pe numele lui Marian Vanghelie

UPDATE 18: Procurorii DNA au decis extinderea urmaririi penale in cazul primarului suspendat al Sectorului 5. Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA.

DNA a extins cercetarile in cazul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost audiat sambata la DNA unde procurorii i-au adus la cunostinta capetele de acuzare, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei este acuzat de 8 infractiuni de abuz in.

Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA. Audierea este una iesita din comun, Marian Vanghelie fiind scos din arestul preventiv si adus sambata in.

Referatul de trimitere in judecata a dosarului Giga TV: Dupa ce a fost informata de DNA ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau, Laura Georgescu a stabilit o intalnire lui Victor Ponta pentru a discuta o problema institutionala

Dupa ce i s-a comunicat de catre un ofiter DNA ca este urmarita penal de in dosarul retragerii licentei postului Giga TV, sefa CNA Laura Georgescu l-a contactat pe premierul Victor Ponta caruia i-a solicitat o intrevedere pentru a discuta o problema institutionala, arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in referatul de trimitere in judecata, precizand ca problema institutionala era reprezentata de citarea presedintei CNA, la DNA, in calitate de suspecta. Procurorii mai arata ca premierul a stabilit o intalnire cu Laura Georgescu, la sediul Guvernului, premergator audierii acesteia la DNA.

Marian Oprisan, despre DNA: Trebuie sa functioneze. Este o institute necesara

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat, miercuri, ca Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa functioneze in continuare deoarece este o institutie necesara pentru statul roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )