Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avocatul Gheorghe Piperea raspunde PNL: Nu trag dupa mine fete obosite

Antena3 Antena3,
Avocatul Gheorghe Piperea raspunde PNL: Nu trag dupa mine fete obosite

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o functie in partid, insa a anuntat ca nu va prelua sefia organizatiei Bucuresti. Refuzul meu a fost motivat de faptul ca ceea ce se. continuă pe Antena3

Avocatul Gheorghe Piperea: Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti, dar raman dispus sa conduc un proiect de anvergura nationala

Avocatul Gheorghe Piperea a sustinut intr-o postare pe Facebook faptul ca nu va prelua sefia organizatiei PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice si chiar sa conduca un proiect de anvergura.

Gheorghe Piperea nu preia conducerea PNL Bucuresti

Negocierile dintre avocatul Gheorghe Piperea si PNL au esuat. Avocatul a anuntat ca nu va prelua sefia organizatiei Bucurestia partidului, insa ramane deschis unui proiect politic de anvergura nationala.

Schimb dur de replici intre Teodor Atanasiu si Gheorghe Piperea privind propunerea pentru presedintia PNL Bucuresti

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu si avocatul Gheorghe Piperea au avut un schimb mai dur de replici privind informatia ca celui din urma i-a fost propusa sefia organizatiei de Bucuresti a.

Gheorghe Piperea nu va prelua sefia PNL Bucuresti. Ce planuri are avocatul

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o functie in partid. Informatia a fost confirmata chiar de avocat, intr-o editie speciala realizata de Oana Zamfir, miercuri seara, la Antena.

Gheorghe Piperea nu va conduce PNL Bucuresti

Gheorghe Piperea nu va conduce organizatia de Bucuresti a PNL. El a facut anuntul, marti, pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Piperea refuza preluarea conducerii PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice intr-un proiect de anvergura nationala

Avocatul Gheorghe Piperea anunta, luni seara, ca nu va prelua conducerea PNL Bucuresti, mentionand insa ca ramane dispus sa se implice si sa conduca un proiect de anvergura nationala, daca si cand i se va propune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )