Libnet.ro
UNICEF

17:00

Avocatul Pavel Abraham: Procurorii DNA, la cafea cu Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Avocatul Pavel Abraham: Procurorii DNA, la cafea cu Mircea Basescu

Avocatul Pavel Abraham a dezvaluit, in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, informatii importante din dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de luare de mita. Procurorii care au organizat flagrantul in. continuă pe Antena3

DNA: Fiul lui Mircea Basescu, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de Dragos Basescu, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Mircea Basescu, despre audierea fiului sau la DNA: Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu a declarat, miercuri, dupa ce fiul sau, Dragos Basescu, a fost adus cu mandat la DNA, ca nu stie nimic despre cazul acestuia. Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor, a afirmat.

Tatal Mircea Basescu la Tribunal, fiul Dragos Basescu la DNA

Mircea Basescu s-a declarat surprins de prezenta fiului sau Dragos la DNA Bucuresti, unde a fost chemat miercuri, 17 iunie, la audieri in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi.

Mircea Basescu scapa de arestul la domiciliu. Dar mai are un hop de trecut

Tribunalul Constanta a decis inlocuirea masurii de arest la domiciliu cu controlul judiciar, pentru Mircea Basescu. Vestea vine la o zi dupa audierea fiului sau Dragos Basescu la DNA Bucuresti.

Mircea Basescu: Nu stiu nimic despre audierea fiului meu, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos.

Reactia lui Mircea Basescu privind audierea fiului sau

Fratele fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos Basescu la sfarsitul saptamanii trecute, cand acesta a mers la Constanta si era bine mersi.

Ancheta. Reteaua spagilor in afacerea Bercea Mondial-Mircea Basescu

Pe Mircea Basescu, Cristian Geamanu si Bercea Mondial ii leaga multe. Cumetrii vechi, afaceri, dar si interese. Pana la cel mai inalt nivel. O ancheta realizata de sefa Departamentului Investigatii.

Mircea Basescu scapa de arest. Ce a decis instanta

Fratele fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Constanta.

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, judecat sub control judiciar

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, scapa de arestul la domiciliu si va fi judecat sub control judiciar, noteaza stiripesurse. ro. Curtea Constitutionala a decis, in 7 mai, ca.

Mircea Basescu cere sa fie eliberat din arestul la domiciliu

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Mircea Basescu. Fratele lui Traian Basescu afla astazi daca scapa de arest. Acesta a cerut judecatorilor sa scape si de arestul la domiciliu. Peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )