Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Basescu: Nu stiu nimic despre audierea fiului meu, stiu doar ce am vazut la televizor

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu: Nu stiu nimic despre audierea fiului meu, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos. continuă pe Antena3

Mircea Basescu, despre audierea fiului sau la DNA: Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu a declarat, miercuri, dupa ce fiul sau, Dragos Basescu, a fost adus cu mandat la DNA, ca nu stie nimic despre cazul acestuia. Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor, a afirmat.

Reactia lui Mircea Basescu privind audierea fiului sau

Fratele fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos Basescu la sfarsitul saptamanii trecute, cand acesta a mers la Constanta si era bine mersi.

Tatal Mircea Basescu la Tribunal, fiul Dragos Basescu la DNA

Mircea Basescu s-a declarat surprins de prezenta fiului sau Dragos la DNA Bucuresti, unde a fost chemat miercuri, 17 iunie, la audieri in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi.

Mircea Basescu cere sa fie eliberat din arestul la domiciliu

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Mircea Basescu. Fratele lui Traian Basescu afla astazi daca scapa de arest. Acesta a cerut judecatorilor sa scape si de arestul la domiciliu. Peste.

Mircea Basescu a solicitat Tribunalului Constanta sa constate incetarea de drept a arestului la domiciliu

Mircea Basescu a cerut Tribunalului Constanta incetarea de drept a arestului la domiciliu si, daca nu este posibil, inlocuirea arestului cu masura controlului judiciar, informeaza Mediafax. Instanta a.

Mircea Basescu vrea sa scape de arestul la domiciliu. Instanta a ramas in pronuntare

Mircea Basescu a solicitat Tribunalului Constanta incetarea de drept a arestului la domiciliu in cazul sau, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel.

IMAGINILE cu flagrantul in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial, vizionate de magistrati pe 3 iulie

Imaginile cu flagrantul facut de familia lui Bercea Mondial, care incerca sa-si recupereze banii de la Mircea Basescu, vor fi vizionate de magistrati pe 3 iulie, a decis instanta. Tot atunci, se va discuta daca.

Dragos Basescu, specialist in finante si investitii. Fiul lui Mircea Basescu a fost chemat la DNA pentru audieri in dosarul lui Sergiu Lucinschi

Un nou anchetat in familia Basescu este Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul de frate al fostului presedinte Traian Basescu.

Fiul lui Mircea Basescu isi negocia spagile la SPA

Procurorii anticoruptie n-au mila de familia lui Traian Basescu. Nepotul fostului presedinte, Dragos Basescu, este acuzat ca a negociat la SPA o spaga de un milion de euro pentru a scapa un om de afaceri de un dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT.

DNA: Fiul lui Mircea Basescu, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de Dragos Basescu, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )