Libnet.ro
UNICEF

06:45

DNA: Fiul lui Mircea Basescu, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Fiul lui Mircea Basescu, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de Dragos Basescu, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat emis de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, pus sub control judiciar pe cautiune: Decizia nu este definitiva (VIDEO)

Nepotul lui Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost pus sub control judiciar pe cautiune, care este in valoare de 10. 000 de RON. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta,.

Dragos Basescu, specialist in finante si investitii. Fiul lui Mircea Basescu a fost chemat la DNA pentru audieri in dosarul lui Sergiu Lucinschi

Un nou anchetat in familia Basescu este Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul de frate al fostului presedinte Traian Basescu.

Fiul lui Mircea Basescu isi negocia spagile la SPA

Procurorii anticoruptie n-au mila de familia lui Traian Basescu. Nepotul fostului presedinte, Dragos Basescu, este acuzat ca a negociat la SPA o spaga de un milion de euro pentru a scapa un om de afaceri de un dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT.

Tatal Mircea Basescu la Tribunal, fiul Dragos Basescu la DNA

Mircea Basescu s-a declarat surprins de prezenta fiului sau Dragos la DNA Bucuresti, unde a fost chemat miercuri, 17 iunie, la audieri in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi.

Mircea Basescu, despre audierea fiului sau la DNA: Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu a declarat, miercuri, dupa ce fiul sau, Dragos Basescu, a fost adus cu mandat la DNA, ca nu stie nimic despre cazul acestuia. Nu stiu nimic, stiu doar ce am vazut la televizor, a afirmat.

UPDATE. Nepotul lui Traian Basescu, sub control judiciar pe cautiune. Acesta a platit 10.000 de lei pentru libertate

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu.

Mircea Basescu: Nu stiu nimic despre audierea fiului meu, stiu doar ce am vazut la televizor

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos.

Reactia lui Mircea Basescu privind audierea fiului sau

Fratele fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, sustine ca nu stie nimic despre audierea fiului sau la DNA, doar informatiile pe care le-a aflat de la televizor, mentionand ca a vorbit cu Dragos Basescu la sfarsitul saptamanii trecute, cand acesta a mers la Constanta si era bine mersi.

Elena Udrea a scapat de arestul la domiciliu: Fosta candidata la prezidentiale va fi plasata sub control judiciar

Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, desi masura expira saptamana viitoare. Acesta va fi plasata sub control judiciar, informeaza B1 TV. Fostul.

ICCJ: Alina Bica, judecata sub control judiciar in dosarul Bica 1. Decizia este definitiva

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia procurorilor DNA fata de controlul judiciar dispus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )