Libnet.ro
UNICEF

22:00

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola, sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Managerul Institutului de Psihiatrie Socola, sub control judiciar

Lucian Burlea, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, retinut in dosarul privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, ramane sub control judiciar, iar Sebastian Popa, fost sef al Serviciului Achizitii, arestat pentru 30 de zile, va fi pus in arest la dimiciliu, . continuă pe România Liberă

Managerul de la Psihiatrie Socola, sub control judiciar, fostul sef Achizitii, in arest la domiciliu

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut in dosarul privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, ramane sub control judiciar, iar Sebastian Popa, fost.

Managerul de la Psihiatrie Socola scapa de arest. Lucian Burlea, sub control judiciar

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut in dosarul privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, ramane sub control judiciar, iar Sebastian Popa, fost.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Update 19. 18- Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost pus sub control judiciar,.

Fost consilier al lui Iohannis, sub control judiciar, intr-un nou dosar. Denuntatorul este fostul sef al CJ Buzau

Fostul consilier al presedintelui Klaus Iohannis, George Scutaru, este urmarit penal, fiind pus sub control judiciar, intr-un dosar nou pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita.

Ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar

UPDATE: Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Radu Pricop nu are voie sa iasa din tara si nici sa ia legatura cu ceilalti inculpati in dosar.

George Scutaru, pus sub control judiciar. Fostul consilier prezidential, suspectat de luare de mita si spalare de bani

UPDATE - George Scutaru a parasit sediul DNA. Potrivit unui comunicat al procurorilor, Scutaru a fost audiat in calitate de suspect. Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost pus sub control judiciar si.

Avocatul Radu Pricop, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 14:38 Ginerele lui Basescu, avocatul Radu Pricop, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA, fiind acuzat de acestia de complicitate la santaj.

George Scutaru, urmarit penal si plasat sub control judiciar: Fostul consilier prezidential este de acuzat de complicitate la luare de mita si spalarea banilor

45 Fostul consilier prezidential George Scutaru este urmarit penal si a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, cu incepere de la data de 3 aprilie, fiind acuzat de complicitate la luare.

Fostul baron de Cluj scapa de arest. Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj Horea Uioreanu si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, judecati pentru fapte de coruptie, raman sub control judiciar si nu mai fac arest la.

Sergiu Lucinschi va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul de santaj

Instanta suprema a decis, miercuri, cercetarea sub control judiciar in cazul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova Sergiu Lucinschi si arestarea preventiva a ofiterului de politie de la DIICOT Constantin Comaneanu, in dosarul de santaj si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )