Libnet.ro
UNICEF

08:15

BAC 2014 Modelele de subiecte pentru proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat. Subiectele de la simulare

Adevărul Adevărul,
BAC 2014 Modelele de subiecte pentru proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat. Subiectele de la simulare

Probele scrise de la Bacalaureat 2014 incep luni, cu examenul la limba romana, urmat de matematica, istorie si apoi proba la alegere. Mai sunt doar cateva zile, iar elevii pot consulta, pe ultima suta de metri, modelele de subiecte la limba romana propuse de Ministerul Educatiei pentru Bacalaureat 2014, publicate pe edu. ro. continuă pe Adevărul

BAC 2014 Elevii intra de luni in examenele scrise de la Bacalaureat. Ultima lectie pentru Bac, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live, discutam despre campania Adevarul te mediteaza si te premiaza din acest, in ultima zi de lectii pentru Bac 2014, dar si despre prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul la limba romana de luni.

BAC 2014 Elevii intra de luni in examenele scrise de la Bacalaureat. Sfaturi pentru elevi: Fara emotii!

Astazi, la Adevarul Live, s-a discutat despre campania Adevarul te mediteaza si te premiaza, in ultima zi de lectii pentru Bac 2014, dar si despre prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul la limba romana de luni.

BAC 2014 Ce-i asteapta pe elevi la Bacalaureat 2014. Luni incep probele scrise. Cum vor fi subiectele

Probele scrise de la Bacalaureat 2014 incep luni, cu romana, urmata de matematica, istorie si apoi proba la alegere. Dascalii se asteapta ca subiectele de la Bac 2014 sa fie de nivel mediu, adaptate profilului studiat.

BAC 2014 Rezultatele finale la examenul de evaluare a competentelor digitale: Aproape 30% dintre absolventi au obtinut calificativul experimentat. 5 elevi au fost eliminati din examen

Rezultatele finale de la examenul de evaluare a competentelor digitale - BAC 2014 - arata ca peste 35. 000 de absolventi de liceu 29,86%) au obtinut calificativul de utilizator experimentat, anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. 5 elevi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar 586 de absolventi de liceu nu au primit niciun calificativ, fiind sub nivelul de incepator. Compara rezultatele de la proba de evaluare a competentelor digitale cu cele din anii trecuti .

FOTO EXAMEN DE CAPACITATE 2014 BIHOR Subiecte usoare la examenul de Limba si Literatura Materna

A fost, din nou, o zi cu emotii pentru elevii care sustin in aceasta saptamana Evaluarea Nationala. Cea de-a doua proba de examen a fost cea la Limba si Literatura Materna.

Evaluare Nationala 2014. Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la limba materna. Vezi subiectele la Limba germana

Aproximativ 8. 000 de absolventi apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba la limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale. Citeste si: .

Evaluare Nationala 2014. Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la limba materna

Aproximativ 8. 000 de absolventi apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba la limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale. Citeste si: .

Evaluarea Nationala 2014 Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine maine examenul de Matematica. Ce s-a intamplat la evaluare anul trecut si care sunt regulile de examen

Absolventii claselor a VIII-a vor sustine maine, 25 iunie, examenul de Matematica. Astazi, Evaluarea Nationala 2014 continua cu proba scrisa la Limba si literatura materna. Examenul de Matematica va fi ultimul din cadrul Evaluarii Nationale. Proba incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore, iar elevii au voie sa foloseasca pentru redactarea rezolvarilor numai cerneala sau pasta de culoare albastra, pentru executarea desenelor folosesc numai creion negru si pot sa utilizeze instrumente de desen. Este primul an in care media de la Evaluarea Nationala are o pondere de 75% in media de admitere la liceu si al treilea an in care examenul se desfasoara in sali supravegheate cu camere video, ca la Bacalaureat. Descarca din articol Modele suplimentare de pregatire pentru examenul de Matematica - Evaluarea Nationala 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )