Libnet.ro
UNICEF

05:00

Evaluarea Nationala 2014 Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine maine examenul de Matematica. Ce s-a intamplat la evaluare anul trecut si care sunt regulile de examen

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea Nationala 2014 Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine maine examenul de Matematica. Ce s-a intamplat la evaluare anul trecut si care sunt regulile de examen

Absolventii claselor a VIII-a vor sustine maine, 25 iunie, examenul de Matematica. Astazi, Evaluarea Nationala 2014 continua cu proba scrisa la Limba si literatura materna. Examenul de Matematica va fi ultimul din cadrul Evaluarii Nationale. Proba incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore, iar elevii au voie sa foloseasca pentru redactarea rezolvarilor numai cerneala sau pasta de culoare albastra, pentru executarea desenelor folosesc numai creion negru si pot sa utilizeze instrumente de desen. Este primul an in care media de la Evaluarea Nationala are o pondere de 75% in media de admitere la liceu si al treilea an in care examenul se desfasoara in sali supravegheate cu camere video, ca la Bacalaureat. Descarca din articol Modele suplimentare de pregatire pentru examenul de Matematica - Evaluarea Nationala 2014. continuă pe Hotnews

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana: Compunere, povestire, Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu si un text publicat intr-un ziar

Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale 2014 au fost structurate pe doua mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. La Subiectul I, absolventii de clasa a VIII-a au avut de raspuns mai multor cerinte pornind de la poezia Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu. La al doilea subiect, absolventii au avut ca cerinta sa povesteasca o intamplare petrecuta la o intalnire organizata de scoala cu un scriitor contemporan. Vezi in articol subiectele integrale pe care absolventii de clasa a VIII-a le-au avut de rezolvat la examenul de Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014.

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura materna

Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut astazi, 24 iunie, examenul scris de Limba si literatura materna. Subiectele integrale pe care elevii le-au avut de rezolvat in timpul examenului, precum si baremele de corectare au fost publicate de Ministerul Educatiei. Evaluarea Nationala 2014 continua maine cu ultima proba: examenul de Matematica. Primele rezultate vor fi afisate vineri, 27 iunie, iar elevii pot depune contestatie in aceeasi zi. Descarca din articol subiectele si baremele de la examenul de Limba si literatura materna.

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014 au fost publicate pe edu. ro. Absolventii de clasa a VIII-a au avut de rezolvat astazi, 23 iunie, la primul examen din cadrul evaluarii nationale, doua subiecte cu mai multe cerinte, pornind de la un fragment din poezia Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu si de la un fragment dintr-un text publicat in presa de Corina Zorzor, sub titlul Empatia, o abilitate dobandita prin lectura. Descarca din articol subiectele si baremele de la Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014.

Evaluarea Nationala 2014 Primul examen: elevii au sustinut examenul la Limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2014 a inceput astazi cu primul examen: proba scrisa la Limba si literatura romana. 617 absolventi s-au inscris la acest examen, care a inceput la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Proba se desfasoara in sali unde sunt montate camere video, iar acesta este primul an in care notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala vor avea o pondere de 75% in media de admitere la liceu. Vezi in articol Modelele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2014 si baremele aferente.

EVALUAREA NATIONALA 2014 Dolj. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Capacitate 2014 va avea loc la Adevarul Live, luni 23 iunie, dupa incheierea examenului. Cei care se pregatesc de aceasta prima testare pot urmari lectia video in care o profesoara de romana arata cum se rezolva o varianta de subiecte de la Evaluarea Nationala 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

EVALUAREA NATIONALA 2014. Iata SUBIECTELE care au picat astazi la proba de Limba Romana

Evaluarea Nationala din acest an incepe astazi si se incheie miercuri, 166. 617 absolventi de clasa a VIII-a fiind asteptati la cele trei probe scrise Limba romana, Limba materna si Matematica) ale .

EVALUAREA NATIONALA 2014 Dolj. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni 23 iunie, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, incepand cu ora 11. Pana atunci, elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. in judetul Dolj sunt asteptati sa sustina acest examen 5200 de elevi.

EVALUAREA NATIONALA 2014 Olt. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni 23 iunie, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, incepand cu ora 11. Pana atunci, elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. in judetul Olt sunt asteptati sa sustina acest examen aproape 4. 000 de elevi.

EVALUAREA NATIONALA 2014. La Olt, peste 4.400 de elevi de clasa a VIII-a intra de luni in focul examenelor

Peste 4. 400 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Olt vor intra, de luni 23 iunie, in febra examenelor din cadrul Evaluarii Nationale. Ei au avut la dispozitie toata saptamana trecuta pentru a se inscrie la acest examen. Pentru prima data, rezultatele obtinute la aceste testari vor conta in proportie de 75% pentru admiterea in liceu, si nu 50% cum a fost pana anul trecut.

EVALUAREA NATIONALA 2014. La Olt, aproape 4.000 de elevi de clasa a VIII-a intra de luni in focul examenelor

Aproximativ 4. 000 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Olt vor intra, de luni 23 iunie, in febra examenelor din cadrul Evaluarii Nationale. Ei au avut la dispozitie toata saptamana trecuta pentru a se inscrie la acest examen. Pentru prima data, rezultatele obtinute la aceste testari vor conta in proportie de 75% pentru admiterea in liceu, si nu 50% cum a fost pana anul trecut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )