Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO EXAMEN DE CAPACITATE 2014 BIHOR Subiecte usoare la examenul de Limba si Literatura Materna

Adevărul Adevărul,
FOTO EXAMEN DE CAPACITATE 2014 BIHOR Subiecte usoare la examenul de Limba si Literatura Materna

A fost, din nou, o zi cu emotii pentru elevii care sustin in aceasta saptamana Evaluarea Nationala. Cea de-a doua proba de examen a fost cea la Limba si Literatura Materna. continuă pe Adevărul

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR. Rezultatele testului de Matematica de la Evaluarea Nationala

Rezultatele la Matematica de la examenul de Capacitate 2014 Bihor, care a inceput luni, 23 iunie, se afiseaza vineri, 27 iunie, cand se depun si contestatiile.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR. Baremul de notare la testul de Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Baremul de notare la examenul de Limba Romana de la Capacitate 2014 va fi publicat luni dupa-amiaza, pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea Subiecte.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Incep emotiile pentru elevii de clasa a VII-a. Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, care incepe luni, 23 iunie, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR Rezolvarea subiectelor la Matematica de la Evaluarea Nationala

Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Capacitate 2014. Modelele de subiecte la limba romana la Capacitate 2014 pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educatiei dedicat acestora, subiecte. edu. ro. Rezolvarea lor va avea loc la Adevarul Live, miercuri, de la ora 11. Elevii pot urmari din nou lectia video la matematica din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Capacitate 2014. Modelele de subiecte la limba romana la Capacitate 2014 pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educatiei dedicat acestora, subiecte. edu. ro.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR Baremul de notare la testul de Matematica de la Evaluarea Nationala

Baremul de notare la examenul de Matematica de la Capacitate 2014 va fi publicat miercuri dupa-amiaza, o data cu publicarea subiectelor primite de elevi la prima proba de la examenul de Evaluare Nationala.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR Subiectele la Matematica la testul de Evaluare Nationala

O noua zi cu emotii pentru elevii din clasa a VIII-a. Subiectele la Matematica de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care a inceput luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, miercuri, de la ora 11.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BIHOR. Rezultatele testului de Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Rezultatele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014. Examinarile au loc in scoli, in timp ce lucrarile se vor corecta in centre.

EXAMEN CAPACITATE 2014 Modele de subiecte la Limba Romana. Ce au primit elevii la Evaluarea Nationala anul trecut, la simularea si sesiunea speciala 2014

Elevii care sustin maine proba de Limba Romana de la Evaluarea Nationala pot sa mai exerseze pe modelele de subiecte publicate de Ministerul Educatiei sau pe subiectele primite de candidati anul trecut, la simularea de anul acesta si la sesiunea speciala a olimpicilor.

EXAMEN CAPACITATE 2014 BISTRITA-NASAUD. Rezultatele testului de de Matematica de la Evaluarea Nationala

Subiectele la de Matematica de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care a inceput luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. in judetul Bistrita-Nasaud, aproape 1850 de elevi sustin examenul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )