Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evaluare Nationala 2014. Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la limba materna

România Liberă România Liberă,
Evaluare Nationala 2014. Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la limba materna

Aproximativ 8. 000 de absolventi apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba la limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale. Citeste si: . continuă pe România Liberă

Evaluare Nationala 2014. Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la limba materna. Vezi subiectele la Limba germana

Aproximativ 8. 000 de absolventi apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba la limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale. Citeste si: .

Evaluarea Nationala 2014 Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine maine examenul de Matematica. Ce s-a intamplat la evaluare anul trecut si care sunt regulile de examen

Absolventii claselor a VIII-a vor sustine maine, 25 iunie, examenul de Matematica. Astazi, Evaluarea Nationala 2014 continua cu proba scrisa la Limba si literatura materna. Examenul de Matematica va fi ultimul din cadrul Evaluarii Nationale. Proba incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore, iar elevii au voie sa foloseasca pentru redactarea rezolvarilor numai cerneala sau pasta de culoare albastra, pentru executarea desenelor folosesc numai creion negru si pot sa utilizeze instrumente de desen. Este primul an in care media de la Evaluarea Nationala are o pondere de 75% in media de admitere la liceu si al treilea an in care examenul se desfasoara in sali supravegheate cu camere video, ca la Bacalaureat. Descarca din articol Modele suplimentare de pregatire pentru examenul de Matematica - Evaluarea Nationala 2014.

Evaluare Nationala 2014: Subiectele la Limba romana. Copiii au avut de analizat o poezie de Ion Minulescu si sa scrie despre intalnirea cu un scriitor contemporan

Absolventii clasei a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul Evaluarii Nationale.

Evaluare Nationala 2014: Modele de subiecte si barem Limba romana

Absolventii clasei a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul Evaluarii Nationale.

EVALUARE NATIONALA 2014. Examenele pentru elevii de clasa a VIII-a incep luni

Peste 5000 de elevi din judetul Dolj vor intra de luni, 23 iunie, in febra examenlor pentru evaluarea nationala. Rezultatele obtinute la aceste testari conteaza in proportie de 75% la admiterea in liceu.

EVALUARE NATIONALA 2014. Elevii sustin astazi prima proba. 166.617 absolventi de clasa a 8-a vor da examenul

Evaluarea Nationala din acest an incepe luni si se incheie miercuri, 166. 617 absolventi de clasa a VIII-a fiind asteptati la cele trei probe scrise Limba romana, Limba materna si Matematica) ale .

EVALUARE NATIONALA 2014 Subiecte cu capcane in prima zi de Capacitate

Subiectele la proba de la romana de luni au fost mai grele decat anul trecut, si la gramatica, si la literatura, iar compunerile au depasit nivelul de maturitate al unui elev de clasa a VIII-a, sustin profesorii, care se asteapta la note mai mici.

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura materna

Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut astazi, 24 iunie, examenul scris de Limba si literatura materna. Subiectele integrale pe care elevii le-au avut de rezolvat in timpul examenului, precum si baremele de corectare au fost publicate de Ministerul Educatiei. Evaluarea Nationala 2014 continua maine cu ultima proba: examenul de Matematica. Primele rezultate vor fi afisate vineri, 27 iunie, iar elevii pot depune contestatie in aceeasi zi. Descarca din articol subiectele si baremele de la examenul de Limba si literatura materna.

EXAMEN CAPACITATE 2014 Teleorman Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Evaluare Nationala 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei.

Evaluarea Nationala 2014 Primul examen: elevii au sustinut examenul la Limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2014 a inceput astazi cu primul examen: proba scrisa la Limba si literatura romana. 617 absolventi s-au inscris la acest examen, care a inceput la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Proba se desfasoara in sali unde sunt montate camere video, iar acesta este primul an in care notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala vor avea o pondere de 75% in media de admitere la liceu. Vezi in articol Modelele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2014 si baremele aferente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )