Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bacalaureat 2016. Examenul continua cu evaluarea competentelor digitale. 1360 de elevi braileni vor sustine aceasta proba

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Examenul continua cu evaluarea competentelor digitale. 1360 de elevi braileni vor sustine aceasta proba

Cea de-a doua proba a examenului de bacalaureat, proba D - evaluarea competentelor digitale, incepe astazi si va dura pana vineri, 24 iunie. La Braila, 1. 360 de elevi vor incerca sa isi demonstreze abilitatile in domeniul informatic. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2016. O noua saptamana de examen. Urmeaza evaluarea competentelor digitale

Liceenii sustin, de marti pana joi, penultima proba orala a examenului de Bacalaureat, evaluarea competentelor digitale.

Bacalaureat 2016. Elevii sustin, de marti, Evaluarea competentelor digitale

Absolventii de clasa a XII-a sustin, in perioada 21-24 iunie, proba de competente digitale, urmand ca saptamana viitoare, in perioada 27 iunie-1 iulie, acestia sa dea proba de competente lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

BACALAUREAT 2016: Marti incepe proba de evaluare a competentelor digitale

Examenul de bacalaureat continua, intre 21-24 iunie, cu proba de evaluare a competentelor digitale, potrivit mediafax. ro. Urmeaza proba de evaluare a.

Bacalaureat 2016. Elevii sustin astazi proba de evaluare a competentelor digitale

Absolventii de liceu sustin astazi proba de evaluare a competentelor digitale. Examenul de bacalaureat a debutat pe data de 13 iunie si se va incheia pe data de 8 iulie.

BACALAUREAT 2016. Elevii de clasa a XII-a incep, marti, proba de evaluare a competentelor digitale

Elevii de clasa a XII-a sustin, de marti pana joi, proba de evaluare a competentelor digitale. Aceasta este penultima proba orala a examenului de Bacalaureat, urmand ca saptamana viitoare sa sustina proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Bacalaureat 2016. Marti a inceput proba de evaluare a competentelor digitale

Absolventii clasei a XII-a a inceput marti proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, acesta urmand sa se incheie pe 24 iunie. Probele scrise vor avea loc in perioada 4 - 8 iulie, iar rezultatele finale vor fi anuntate pe 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Ce REZULTATE au obtinut elevii la proba orala la Limba Romana

Peste 70 la suta dintre liceenii care au sustinut proba orala la Limba Romana, prima din cadrul examenului de Bacalaureat, au obtinut certificatul de utilizator experimentat, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei.

Bacalaureat: Peste 2.000 de elevi au lipsit de la evaluarea competentelor lingvistice (VIDEO)

Multi dintre elevii romani continua sa se teama de examenul de Bacalaureat. Peste 2. 000 de absolventi au decis sa nu sustina proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana, ia.

Bacalaureat 2016: 81.000 de elevi, certificat de utilizator experimentat la competentele de comunicare in limba romana

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a anuntat ca peste 81. 000 de elevi au obtinut certificatul de utilizator experimentat in urma evaluarii competentelor lingvistice de comunicare i.

Bacalaureat 2016. Aproape 72 la suta din candidati au obtinut certificatul de utilizator experimentat la Limba romana

Aproape 72 la suta din candidatii de anul acesta de la Bacalaureat au obtinut certificatul de utilizator experimentat la proba orala a examenului de Limba romana, 20 la suta au certificate de utilizator avansat, iar 8 la suta au primit certificatul de utilizator mediu. Din 116. 197 de absolventi care s-au inscris la aceasta proba, 2. 198 au absentat, iar 18 candidati au fost eliminati pentru tentative de frauda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )