Libnet.ro
UNICEF

07:00

BACALAUREAT 2016. Varianta de SUBIECTE la limba ENGLEZA

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Varianta de SUBIECTE la limba ENGLEZA

Ultima proba orala a examenului de Bacalaureat, cea la limba straina, se incheie vineri. Elevii pot sustine proba la una din limbile engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola, turca. continuă pe România Liberă

EVALUARE NATIONALA 2016. Ce subiecte au picat la proba de matematica

EVALUARE NATIONALA 2016: Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri, 29 iunie, a doua proba a Evaluarii Nationale 2016, la matematica. Ce subiecte au picat la proba de.

BACALAUREAT 2016. Elevii de clasa a XII-a incep, luni, proba de evaluare a competentelor la limba straina

Elevii de clasa a XII-a incep, luni, proba de evaluare orala a competentelor lingvistice la o limba de circulatie internationala. Ei pot alege una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola, turca. Proba orala la limba straina se incheie in 1 iulie.

CONFERINTA NATIONALA PENTRU PROFESORII DE LIMBA ENGLEZA editia a IX-a

In perioada 2-3 septembrie 2016 va avea loc la Rin Grand Hotel Bucuresti conferinta nationala a profesorilor de limba engleza, un eveniment educational de mare tinuta, aflat la a IX-a editie consecutiva.

FOTO. BREXIT. Limba engleza ar trebui alungata din UE, spun oficiali francezi

Francezii spun ca limba engleza ar trebui alungata din Uniunea Europeana dupa ce britanicii au votat iesirea, scrie Daily Mail.

Limba engleza ar putea disparea din institutiile Uniunii Europene. Nu mai are legitimitate!

Un primar francez le-a cerut liderilor de la Bruxelles sa renunte la folosirea limbii engleze in institutiile sale, dupa ce Marea Britanie a votat iesirea din Uniunea Europeana, scrie Daily Mail. Engleza.

Scandal la ultima proba de la Evaluarea Nationala. Un subiect a fost formulat gresit

Scandal urias la proba de Matematica de la Evaluarea Nationala. Mai multi profesori, elevi si parinti reclama ca cerinta punctului 6 de la Subiectul I de la proba de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale nu a fost corect formulata si i-a indus in eroare pe multi candidati.

Evaluare Nationala 2016. Ce subiecte le-au picat elevilor la matematica: Nu am facut mare lucru. A fost un examen greu

Elevii care au terminat clasa a-VIII-a au sustinut astazi ultima proba, la matematica. Candidatii au declarat ca subiectele nu au fost tocmai usoare.

Limba engleza nu mai este folosita de institutiile europene dupa BREXIT

Plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea duce la erodarea statului limbii engleze in institutiile comunitare. Beneficiare de acest lucru vor fi franceza si germana. Chiar daca Regatul Unit nu a.

EVALUARE NATIONALA 2016. SUBIECTELE la Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a au avut de rezolvat doua subiecte la Limba Romana, in cadrul primei probe a Evaluarii Nationale.

EVALUARE NATIONALA 2016. Cum se desfasoara examenul de Matematica de la Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a sustin, miercuri, proba scrisa la Matematica, ultima proba din cadrul Evaluarii Nationale. Elevii au doua ore la dispozitie pentru a rezolva subiectele. Potrivit calendarului, pe 1 iulie urmeaza sa fie afisate primele rezultate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )