Libnet.ro
UNICEF

01:05

BACALAUREAT 2016. Patru elevi de clasa a XII-a din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Patru elevi de clasa a XII-a din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Patru dintre cei 4. 887 elevi de clasa a XII-a sustin, de luni, probele scrise la examenul de Bacalaureat in limbajul Braille, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2016. Patru elevi din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Camelia Gavrila, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, a declarat, vineri, ca patru din cei 4. 887 absolventi de liceu care vor sustine incepand de luni probele.

BACALAUREAT 2016. Varianta de SUBIECTE la limba ENGLEZA

Ultima proba orala a examenului de Bacalaureat, cea la limba straina, se incheie vineri. Elevii pot sustine proba la una din limbile engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola, turca.

Evaluare Nationala 2016. Subiectele la proba de Matematica: aria mai multor triunghiuri si functii

Aproximativ 2. 100 de elevi de clasa a VIII-a sustin Evaluarea Nationala 2016, examen care continua, miercuri, 29 iunie, cu proba la matematica. Luni, la Capacitate 2016, adolescentii au fost incantati de subiecte si au marturisit ca au fost mai usoare decat la simulare.

Evaluarea Nationala 2016: 8 elevi, eliminati de la proba de Matematica pentru ca au incercat sa copieze / 24 de elevi nu au putut participa la examen din cauza inundatiilor; il vor sustine joi

Opt elevi au fost eliminati din ultimul examen din cadrul Evaluarii Nationale a absolventilor de clasa a VIII-a pentru tentativa de frauda, iar 4. 878 de elevi au absentat, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei. Unii elevi au intampinat probleme din cauza inundatiilor. Astfel, 24 de elevi din localitatile Darova si Boldur, nu au putut sustine astazi examenul, acestia urmand sa il sustina joi.

Bacalaureat 2016. Ultimele pregatiri inainte de inceperea probelor scrise

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, secretarul de stat Monica Cristina Anisie si reprezentanti ai MENCS si ai Centrului National de Evaluare si Examinare CNEE) au cerut inspectorilor scolari generali si reprezentantilor inspectoratelor scolare judetene sa se asigure ca toate centrele in care vor fi sustinute probele sa fie pregatite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )