Libnet.ro
UNICEF

01:05

Balerina Alina Cojocaru, laudata de presa din SUA

România Liberă România Liberă,
Balerina Alina Cojocaru, laudata de presa din SUA

Balerina Alina Cojocaru a fost laudata de cotidianul The New York Times, cu ocazia unei reprezentatii pe scena Rose Theater din New York. continuă pe România Liberă

Alina Cojocaru, inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune balerine ale lumii din toate timpurile

Intr-un top alcatuit de prestigioasa publicatie The Telegraph, romanca Alina Cojocaru apare alaturi de alte 11 balerine, socotite ca fiind cele mai bune din toate timpurile.

Alina Cojocaru, elogiata de criticii de la NY Times: Are calitati neegalate nici de stralucitoarea Natalia Osipova, nici de superba Diana Vishneva

Cu doar o zi inainte de gala World Ballet Stars, care va avea loc in aceasta seara la New York, pe scena Rose Theater de la Lincoln Center, jurnalistii americani au elogiat-o pe Alina Cojocaru, initiatoarea evenimentului si vedeta serii, avand numai cuvinte de lauda la adresa romancei.

O romanca, in topul celor mai bune balerine din toate timpurile

Alina Cojocaru apare intr-un top alcatuit de prestigioasa publicatie The Telegraph, alaturi de alte 11 balerine, socotite ca fiind cele mai bune din toate timpurile, potrivit Adevarul. ro. Ea este prezentata de.

O adolescenta de 16 ani din SUA a reusit sa pacaleasca pe toata lumea ca este insarcinata cu tripleti. Cum a fost posibil

O tanara de 16 ani din Detrit, SUA, a reusit sa pacaleasca pe toata lumea ca este insarcinata cu tripleti. Asta cu ajutorul unui site-ului fakeababy. com, care pretinde ca toate produsele pe care le comercializeaza sunt menite a fi glume.

Alerta armata intr-un campus universitar din SUA

Universitatea de Stat Arkansas din Jonesbro a fost inchisa dupa ce un barbat inarmat a fost vazut intrand in campus, relateaza RT. Scoala a cerut studentilor sa evacueaze partea vestica a cladirii si sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )