Libnet.ro
UNICEF

22:45

Banca Centrala Europeana nu va mai tipari bancnota de 500 de euro. Decizia contribuie la combaterea evaziunii fiscale

B1 B1,
Banca Centrala Europeana nu va mai tipari bancnota de 500 de euro. Decizia contribuie la combaterea evaziunii fiscale

Banca Centrala Europeana nu va mai tipari bancnote de 500 de euro spre sfarsitul anului 2018. Decizia vine in contextual ingrijorarilor ca faciliteaza activitati ilicite, dar. continuă pe B1

Bancnota de 500 de euro va disparea din 2018. De ce Banca Centrala Europeana a luat aceasta decizie

Board-ul Bancii Centrale Europene BCE) a anuntat miercuri ca va renunta definitiv la bancnota sa de 500 de euro, dupa ce aceasta a devenit un ajutor nesperat pentru infractorii implicati in spalarea de bani, scrie AP.

BCE renunta la bancnota de 500 de euro, acuzata ca faciliteaza activitatile ilicite

Banca Centrala Europeana BCE) a decis miercuri sa renunte, pana la sfarsitul anului 2018, la emiterea de bancnote de 500 de euro, acuzate ca servesc intereselor traficantilor, dar a caror disparitie starneste nemultumirea unor tari precum Germania, scrie AFP.

BCE va renunta la tiparirea bancnotei de 500 de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat ca va renunta la tiparirea bancnotei de 500 de euro spre sfarsitul anului 2018, in contextul ingrijorarilor ca aceasta faciliteaza activitati ilicite, insa bancnotele aflate deja in circulatie vor putea fi folosite pe termen nedeterminat, potrivit unui anunt BCE.

Surse: BCE va decide retragerea bancnotei de 500 de euro

Banca Centrala Europeana BCE) ar urma sa decida la o reuniune organizata miercuri oprirea tiparirii bancnotei de 500 de euro, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal.

Business Report: Cine sunt chinezii care au cumparat Rompetrol: actionari necunoscuti, investitii in Cehia in ultimii doi ani; Legea alimentelor romanesti din supermarketuri lasa UE cu un gust amar; Cel mai mare datornic la Fisc, un SRL din Posta Calnau

Soferii romani pot economisi pana la 1. 300 de lei pe an. Trebuie doar sa mearga la alte benzinarii. Sute de mii de romani pot face in fiecare luna. BCE va decide oprirea tiparirii bancnotei de 500 de euro. Banca Centrala Europeana BCE) ar urma sa decida la o reuniune organizata miercuri oprirea.

O criza ascunsa macina zona euro

Totul este bine, dupa cum declara oficialii europeni, si doar putina rabdare este necesara, dupa cum spune Mario Draghi, pentru ca economia zonei euro sa depaseasca definitiv criza din ultimii ani. Din nefericire, prapastia dintre declaratii si datele oficiale de la Banca Centrala Europeana s-a adancit recent pana la un nivel intalnit doar in perioada acuta a crizei datoriilor suverane.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )