Libnet.ro
UNICEF

14:30

Banca ungara OTP Bank cumpara Banca Romaneasca de la National Bank of Greece

Hotnews Hotnews,
 Banca ungara OTP Bank cumpara Banca Romaneasca de la National Bank of Greece

OTP Bank Romania, detinuta de banca ungara OTP, va cumpara 99,28% din actiunile Bancii Romanesti, detinuta de grecii de la National Bank of Greece, potrivit unui comunicat OTP. Cele doua banci au semnat un acord privind achizitionarea pachetului de actiuni al Bancii Romanesti. continuă pe Hotnews

OTP Bank preia Banca Romaneasca de la National Bank of Greece

OTP Bank Romania a semnat un acord cu Banca Nationala a Greciei privind achizitionarea pachetului de actiuni detinute la Banca Romaneasca, in valoare de 99,28%.

OTP Bank Romania a anuntat ca va cumpara Banca Romaneasca de la NBG

Banca greceasca National Bank of Greece NBG) a semnat un acord cu subsidiara din Romania a grupul financiar maghiar OTP privind achizitionarea pachetului de actiuni detinute la Banca Romaneasca, de 99,28%, tranzactie care implica si achizitia portofoliului suplimentar din tara noastra apartinand altor subsidiare ale NBG, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul OTP Bank Romania.

Clientii Bancii Romanesti vor beneficia de programul de conversie a creditelor in franci elvetieni al OTP Bank

OTP Bank Romania anunta oficial preluarea Bancii Romanesti de la Banca Nationala a Greciei NBG) si da asigurari potrivit carora clientii bancii preluate nu vor fi afectati in niciun fel de aceasta tranzactie. Conditiile contractuale raman neschimbate,.

OTP anunta ca a semnat un acord pentru a cumpara Banca Romaneasca de la National Bank of Greece

Banca greceasca National Bank of Greece NBG) a semnat un acord cu subsidiara din Romania a grupul financiar maghiar OTP privind achizitionarea pachetului de actiuni detinute la Banca Romaneasca, de 99,28%, tranzactie care implica si achizitia portofoliului suplimentar din Romania apartinand altor subsidiare ale NBG, a anuntat joi OTP Bank Romania, citata de News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )