Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banciu, despre lansarea cartii lui Iohannis: Un politician sa lanseze o carte fara sa fie in puscarie e o premiera (VIDEO)

B1 B1,
Banciu, despre lansarea cartii lui Iohannis: Un politician sa lanseze o carte fara sa fie in puscarie e o premiera (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu de pe B1 TV, referitor la lansarea volumului autobiografic al lui Klaus Iohannis, ca nu a mai vazut pana acum, in Romania, ca. continuă pe B1

Aglomeratie la lansarea cartii lui Iohannis, la targul international de carte Gaudeamus

Presedintele ales Klaus Iohannis se afla, miercuri seara, la targul international de carte Gaudeamus, organizat la Romexpo, in Capitala, pentru a-si lansa volumul autobiografic, Pas cu pas. intampinat de.

Radu Banciu, despre victoria lui Iohannis: Nu exista niciun cetatean care sa fi dat un asemenea pronostic (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu difuzata de postulB1 TV, despre alegerile prezidentiale si victoria luiKlaus Iohannis. Nu exista niciun cetatean care .

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )