Libnet.ro
UNICEF

23:46

Bancnota care este pe cale de disparitie

Antena3 Antena3,
Bancnota care este pe cale de disparitie

Bancnota care este pe cale de disparitie . continuă pe Antena3

Studiu: Care este legatura intre privarea de somn si declaratiile mincinoase

Persoanele care sunt private de somn sunt predispuse sa faca marturii false, spre deosebire de persoanele odihnite, conform unui studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Ann Arbor, Michigan, pe tema practicilor de interogare efectuate in cadrul unei anchete, scrie futurity. org. Aceasta este prima dovada care indica faptul ca privarea de somn creste probabilitatea ca o persoana sa marturiseasca in mod fals ca faptele pentru care este acuzata nu au avut loc. Cercetarea noastra este un prim pas catre intelegerea rolului pe care odihna il are in cazul depunerii de marturii si, in acelasi timp, ridica intrebari complexe cu privire la interogarea suspectilor, fie ca sunt vinovati sau nevinovati, declara Kimberly M. Fenn, profesoara de psihologie in cadrul Michigan State University.

Realitatea virtuala - Care este diferenta intre experientele simple si cele sofisticate

Este foarte clar ca in urmatorii ani se va inmulti numarul celor dispusi sa poarte la ochi dispozitive destul de grele, dar amuzante, cu care sa incerce diverse experiente de realitate virtuala. Poti simula uciderea unor zombie in desert, poti privi de la cativa metri o balena gigant sau poti sa vezi cum e sa traversezi crevasele Everestului, pe o scara miscatoare de aluminiu. Realitatea virtuala permite experiente inedite, insa intre dispozitivele simple de cativa dolari si cele profesionale de cateva sute de dolari, diferenta este uriasa, atat la capitolul pret, cat si calitate. Despre aceste deosebiri puteti citi in materialul realizat cu reprezentantii companiei Nvidia care a organizat la Bucuresti demonstratii de realitate virtuala cu dispozitivele Oculus Rift si HTC Vive.

Care este legatura dintre orele de somn si cresterea in greutate la femeile gravide

Este greutatea important controlul greutatii pe perioada sarcinii? Majoritatea femeilor se gandesc ca este in regula sa isi satisfaca toate poftele pe care le au pe perioada graviditatii, insa, de fapt, au nevoie doar de un surplus de 300 de calorii pe zi pentru a sustine sarcina, o crestere prea mare in greutate fiind daunatoare atat pentru corpul mamei, cat si pentru sanatatea copilului sau.

Omul de afaceri Gruia Stoica afla, marti, sentinta definitiva, in dosarul in care este acuzat de cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru cumparare de influenta.

Dezvaluiri bomba din culisele scandalului din PSD. Care este strategia murdara a lui Dragnea

Un scandal urias, izbucnit aparent din senin si in care se lupta, pare-se, cu toate armele pe masa, este pe punctul de a zdruncina din temelii cea mai importanta filiala a Partidului Social Democrat. Cu putin.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )