Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani mai multi pentru olimpici

România Liberă România Liberă,
Bani mai multi pentru olimpici

Ministerul Educatiei propune majorarea cu 30% a sumelor de bani acordate elevilor care obtin premii la concursurile si olimpiadele scolare . continuă pe România Liberă

Sondaj: Steaua, echipa cu cei mai multi suporteri in Romania

Un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic CSCI) arata ca Steaua ramane echipa de fotbal cu cei mai multi suporteri in tara noastra.

Anca Bidian, Kiwi Finance: Daca trece Legea darii in plata, 60% dintre clienti bancilor nu se vor mai califica pentru un credit

O analiza recenta a unei banci, pe baza portofoliului propriu, arata ca 60% dintre clienti sai actuali nu s-ar mai califica pentru a accesa un credit ipotecar ori nu ar dispune de avansul necesar, daca Legea darii in plata va intra in vigoare, ceea ce.

Ce strategie aplica Twitter pentru a atrage cat mai multi utilizatori

Platfoma de social media Twitter, in dorinta de a atrage un public cat mai larg, a anuntat miercuri o modificare a prezentarii fluxului de mesaje, care va incepe cu o selectie personalizata si nu cu o afisare cronologica in ordine inversa, ca pana in prezent, transmite AFP, citata de Agerpres.

Mai multi investitori si-au manifestat interesul pentru divizia Gas Connect Austria a OMV

Vanzarea unui pachet de actiuni la operatorul de transport gaze Gas Connect Austria, detinut de grupul OMV, a generat un interes semnificativ in randul mai multor investitori inaintea unei proceduri de licitatie care ar putea evalua aceasta companie la 750 milioane de euro, transmite Reuters, care citeaza trei surse din apropierea discutiilor.

Noi ieftiniri la carburanti. Benzina va costa cu 30 de bani mai putin

Benzina se ieftineste cu 30 de bani per litru, iar pretul unui litru de motorina va scadea cu 20 de bani, transmite IPN.

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24. 000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom. RO iti prezinta clasamentul celor mai.

Deputatii vor amenzi mai mari pentru persoanele care defaimeaza

Persoanele care discrimineaza persoane fizice risca amenzi intre 1. 000 si 30. 000 lei, iar cei care discrimineaza grupuri sociale, intre 2. 000 si 100. 000 lei, conform unui raport admis, marti, de Comisiile juridica si pentru drepturile omului, din Camera Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )