Libnet.ro
UNICEF

23:46

Bani in plus pentru victimele violentelor in Romania. Ce suma primesc femeile

Playtech Playtech,
Bani in plus pentru victimele violentelor in Romania. Ce suma primesc femeile

Primaria Capitalei va acorda un ajutor financiar victimelor violentelor in familie, bani ce vor putea fi folositi pentru plata chiriei unei locuinte din Bucuresti. Care este suma pe care o vor primi femeile, aflati in paragrafele urmatoare. Bani in plus pentru victimele violentei domestice Victimele violentelor in familie vor primi un ajutor din partea Primariei . continuă pe Playtech

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

Radu Banciu: 10 August, subiect prea dificil pentru justitia din Romania Eu sper ca alegerile sa nu mai aiba loc anul acesta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca subiectul 10 August este prea dificil pentru justitia din Romania. A precizat asta in contextul in care DIICOT a clasat o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )