Libnet.ro
UNICEF

14:30

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Bank of China s-a lansat oficial in Romania

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, s-a lansat luni oficial in Romania, inaugurand Bank of China sucursala Bucuresti.

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni.

Salvati Copiii: Sud-estul tarii, in topul regiunilor cu cea mai mare rata de abandon scolar

La nivelul anului scolar 2017-2018, rata abandonului scolar la nivel national in invatamantul primar si gimnazial era de 1,7% aprox. 000 elevi). Cea mai mare rata a abandonului scolar s-a inregistrat in Regiunea Centru cu 2,6%, urmata de Regiunea Sud-Est, cu 2%, se arata intr-un comunicat, citat de Agepres, al Organizatiei Salvati Copiii.

Nastase: Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, este increzator ca actuala guvernare va fi data jos, dar sustine ca totul depinde cat de mult isi doreste acest lucru societatea. Totodata, Nastase considera ca presedintele Igor Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova, transmite IPN.

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Ar putea fi cea mai batrana pisica din lume: cum a ajuns la varsta fabuloasa

In functie de afinitatea pe care o ai pentru pisici, s-ar putea sa stii ca varsta lor maxima graviteaza intre 15 si 20 de ani, exista insa si exceptii de la regula. Pisicile sunt niste fiinte adorabile. Din acest motiv, le gasesti in domiciliile multor oameni, indiferent de varsta. Afinitatea pentru aceste feline nu este .

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

Bank of China si-a inaugurat prima sucursala din Romania printr-o ceremonie fastuoasa desfasurata la Parlament

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume din punct de vedere al activelor, si-a inaugurat astazi, 16 decembrie, sucursala din Bucuresti prin intermediul unei festivitati fastuoase desfasurate la Parlamentul Romaniei la care au.

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )