Libnet.ro
UNICEF

10:01

Barack Obama ameninta cu izolarea Rusiei, care se afla de partea gresita a Istoriei

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama ameninta cu izolarea Rusiei, care se afla de partea gresita a Istoriei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a amenintat luni cu masuri economice si diplomatice pentru izolarea Rusiei dupa interventia in Crimeea, afirmand ca Moscova se afla de partea gresita a Istoriei in criza ucraineana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Barack Obama: Rusia a incalcat dreptul international

Rusia a incalcat dreptul international prin operatiunile din Crimeea, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, apreciind ca Moscova este de partea rea a istoriei in criza din Ucraina, relateaza AFP.

Barack Obama: Rusia a incalcat dreptul international.

Rusia a incalcat dreptul international prin operatiunile din Crimeea, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, apreciind ca Moscova este de partea rea a istoriei in criza din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile. Rusii neaga informatiile Exista un consens la .

UPDATE. Barack Obama: Rusia a incalcat dreptul international.

Rusia a incalcat dreptul international prin operatiunile din Crimeea, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, apreciind ca Moscova este de partea rea a istoriei in criza din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile. Rusii neaga informatiile Exista un consens la nivel .

Barack Obama: Rusia a incalcat dreptul international. Europa se conformeaza strategiei SUA

Aflat in timpul unei intalniri cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, in cadrul unei vizite oficiale la Casa Alba, presedintele SUA Barack Obama a declarat ca Rusia a incalcat dreptul international prin operatiunile din Crimeea. Seful statului american a mai spus ca Moscova este de partea rea a istoriei in criza din Ucraina, relateaza Al Jazeera.

Barack Obama: Am facut alegeri proaste. M-AM DROGAT fara sa imi dau seama de raul pe care il provocam

Presedintele american Barack Obama a dezvaluit in cadrul unui discurs ca a folosit droguri in tinerete. Obama a facut aceasta dezvaluire in cadrul lansarii programului Protectorul fratelui meu, program ce se.

SUA: Opozitia republicana ii cere lui Barack Obama sa reactioneze la interventia rusa in Ucraina

Opozitia republicana din Statele Unite ii cere presedintelui Barack Obama sa isi articuleze pozitia fata de Rusia si sa transmita clar care vor fi costurile interventiei militare in Ucraina. Senatorul republican John McCain a exprimat profunda preocupare in legatura cu interventia militara rusa in Crimeea.

VIDEO Barack Obama si Joe Biden arata lumii cum se poate face sport in timpul lucrului la Casa Alba

Ce poate face un presedinte in pauzele dintre intalnirile sale? Dar atunci cand ne referim la presedintele celui mai puternic stat din lume, la randul lui una dintre cele mai influente persoane din lume? Barack Obama alege sa faca jogging, urmat indeaproape de vicepresedintele Joe Biden, alergand prin Casa Alba pentru a sustine o campanie de promovare a unui stil de viata sanatos, initiativa lansata de Prima Doamna Michelle Obama.

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala, pe fondul crizei din Crimeea

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a convocat sambata dupa-amiaza, la Washington, echipa sa de securitate nationala pentru a examina optiunile politice menite sa conduca la solutionarea crizei din.

Barack Obama catre Rusia: Va fi un cost daca utilizati forta in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat Rusia, vineri, in legatura cu o eventuala interventie armata in Ucraina, atragand atentia ca aceasta va avea un cost, si a exprimat profunda ingrijorare a Washingtonului fata de o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )