Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barack Obama va dezvalui agenda reformei economice nationale in cadrul unei turneu in vestul tarii

Adevărul Adevărul,
Barack Obama va dezvalui agenda reformei economice nationale in cadrul unei turneu in vestul tarii

Presedintele american Barack Obama este pe punctul de a lansa o noua reforma a economiei Statelor Unite ale Americii, pregatind discursuri in mai multe orase din vestul tarii, spun oficiali de la Casa Alba. Desi in toamna s-a confruntat cu numeroase piedici in stabilirea unui buget federal si a unui plafon pentru datorii, in prezent Obama se concentreaza pe revigorarea economiei nationale. continuă pe Adevărul

Barack Obama va dezvalui agenda reformei economice nationale in cadrul unei campanii de discursuri

Presedintele american Barack Obama este pe punctul de a lansa o noua reforma a economiei Statelor Unite ale Americii, pregatind discursuri in mai multe orase din vestul tarii, spun oficiali de la Casa Alba. Desi in toamna s-a confruntat cu numeroase piedici in stabilirea unui buget federal si a unui plafon pentru datorii, in prezent Obama se concentreaza pe revigorarea economiei nationale.

Barack Obama ar putea sa-si anuleze vizita la Moscova, pe fondul acumularii divergentelor dintre SUA si Rusia

Presedintele Barack Obama ar putea sa-si anuleze vizita la Moscova din luna septembrie, care prevedea o intalnire cu Vladimir Putin, in urma disputelor legate de fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate Edward J. Snowden, care a cerut azil in Rusia, scrie New York Times.

Barack Obama: in urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin.

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi Trayvon Martin, adolescentul de culoare impuscat mortal in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin, a declarat Barack Obama, salutand demnitatea incredibila a parintilor adolescentului mort in 2012, intr-un incident care a declansat ample dezbateri in Statele Unite privind discriminarea rasiala.

Barack Obama tempereaza spiritele in cazul Trayvor Martin

Actiunile de protest in masa, impotriva achitarii lui George Zimmerman, care l-a impuscat pe adolescentul afro-american Trayvor Martin, l-au fortat pe liderul de la Casa Alba, Barack Obama, sa intervina in.

Barack Obama: As fi putut fi Trayvon Martin

Presedintele Barack Obama a afirmat vineri ca, in urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin, fiind primele comentarii pe care seful de stat american le-a facut de la anuntarea verdictului.

Barack Obama: in urma cu 35 de ani as fi putut fi adolescentul de culoare ucis de paznicul achitat

Presedintele SUA, Barack Obama, a afirmat ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi in locul adolescentului de culoare impuscat moral in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, relateaza.

Barack Obama, despre cazul Zimmerman: In urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi Trayvon Martin, adolescentul de culoare impuscat mortal in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )