Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un barbat din Gorj, depistat pozitiv cu coronavirus. Pacientul este total asimptomatic si va fi adus la Spitalul Matei Bals din Capitala inca 33 de teste, in lucru

B1 B1,
Un barbat din Gorj, depistat pozitiv cu coronavirus. Pacientul este total asimptomatic si va fi adus la Spitalul Matei Bals din Capitala inca 33 de teste, in lucru

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a confirmat existenta primului caz de infectie cu coronavirus depistat in Romania, intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri seara la Ministerul Afacerilor. continuă pe B1

Alerta in Tenerife. Mii de persoane sunt afectate, dupa ce un medic italian a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Un medic italian care se afla in vacanta in Tenerife a reusit sa semene panica in intregul Arhipelag Canare, dupa ce a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Potrivit cotidianului La Reppublica, acesta incepuse sa se simta rau, astfel ca s-a prezentat la o clinica din apropierea hotelului in care era cazat. Dupa ce testele au .

Surse: O romanca din Gorj, iubita italianului infectat cu coronavirus, ar fi fost testata pozitiv

Au aparut noi informatii in cazului italianului care a fost depistat pozitiv cu coronavirus de autoritatile din Italia dupa ce a fost in Romania.

Noi detalii despre familia italianului cu coronavirus: Sotia este in carantina, iar socrii sunt izolati la domiciliu

Sotia barbatului italian depistat cu coronavirus este in carantina, iar socrii acestuia sunt izolati la domiciliu, a precizat prefectul din Gorj, miercuri dimineata.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Barbat din Italia, recent intors din Romania, confirmat cu coronavirus, la Rimini

Un barbat din Italia, recent intors din Romania, a ajuns la spital, iar medicii italieni au confirmat infectia cu coronavirus. Barbatul a fost transportat si izolat la un spital din Rimini.

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna.

Cum arata orasul Wuhan din satelit, dupa aparitia coronavirus. Detaliul inspaimantator observat de specialisti

China a facut pasul extraordinar de a opri toate transporturile din orasul Wuhan, unde a inceput pentru prima data focarul de coronavirus. Masura a pus efectiv 11 milioane de persoane sub carantina, fapt care se desfasoara, deoarece oficialii de sanatate publica se ocupa cu tratarea persoanelor care s-au imbolnavit si de a opri raspandirea virusului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )