Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un barbat a fost ranit grav de trunchiul unui fag care s-a prabusit peste el

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost ranit grav de trunchiul unui fag care s-a prabusit peste el

Un hunedorean in varsta de 47 de ani a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce copacul pe care il taiase in Masivul Sureanu s-a prabusit peste el. continuă pe Adevărul

Ancheta la un liceu din Bacau, din cauza unui elev care a consumat etnobotanice.

Un liceu din Bacau este anchetat de Inspectoratul Judetean, din cauza unui elev care a ajuns la spital, dupa ce a consumat etnobotanice, conform Mediafax. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, elevului de 17 ani de la Colegiul Economic Ion Ghica din municipiul Bacau i s-a facut rau in timpul orei de religie, solicitand profesorului sa-i permita sa paraseasca sala de clasa. Elevul a plecat spre statia de autobuz, pentru a merge acasa, in .

Un copil a vrut sa cumpere paine si a fost accidentat grav de o masina

Un copil din comuna Mosoaia a plecat, aseara, la magazinul din apropierea casei sa cumpere paine. Baiatul a traversat strada in fuga, fara sa se asigure si a fost izbit in plin de un autoturism ce era condus regulamentar. Starea baiatului este grava, fiind internat la spitalul de Pediatrie din Pitesti.

Ramona Manescu, despre necesitatea unui plan care sa viabilizeze CFR din punct de vedere economic

Ministrul liberal al Transporturilor, Ramona Manescu, a vorbit recent despre prejudiciile financiare suferite de CFR SA, motivand ca acestea au fost cauzele principale care au determinat demiterea membrilor fostului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )