Libnet.ro
UNICEF

17:01

Barbat gasit mort intr-un tomberon din centrul orasului Turda

Adevărul Adevărul,
Barbat gasit mort intr-un tomberon din centrul orasului Turda

Politistii au gasit, luni, 7 aprilie, cadavrul unui barbat mort intr-un tomberon din spatele unui magazin din centrul orasului Turda. Ei au fost anuntati prin 112, iar pompierii din Turda care au mers la fata locului impreuna cu un echipaj Smurd sustin ca barbatul se afla in tomberon. continuă pe Adevărul

Incediu intr-un restaurant din Constanta, soldat cu trei morti si patru raniti. ITM face verificari

Update 14. 10 - Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

Barbat cu afectiuni psihice, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana. Acesta fusese dat disparut luna trecuta, relateaza EVZ. Echipele de.

Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice disparut in luna februarie de la locuinta unui nepot, a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana.

John Pinette, actorul din Seinfeld si artistul de stand-up comedy, a fost gasit mort

John Pinette, un cunoscut actor american de stand-up comedy, care a aparut si in episodul final al serialului Seinfeld, a murit la varsta de 50 de ani, weekendul trecut, intr-un hotel din orasul Pittsburgh.

Un cunoscutbancherolandez, gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren, politia stabilind, preliminar, ca a fost vorba de o neintelegere in familie, potrivit Reuters.

Un cunoscut bancher olandez a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren. Din ancheta preliminara a.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit intr-un restaurant din Constanta

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit sambata noapte intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, in urma caruia trei tinere au decedate, iar alte patru persoane au fost ranite, transmite Mediafax.

CONSTANTA: Au incepul lucrarile la parcarea etajata de 400 de locuri din centrul statiunii Mamaia. Turistii o vor putea folosi gratuit

Primaria Constanta a inceput lucrarile de construire a parcarii supraterane din centrul statiunii Mamaia, in apropierea piatetei Cazinoului. Parcarea va avea 400 de locui dispuse pe sapte etaje si terasa, potrivit primarului Radu Mazare citat de Agerpres. Investitia se ridica la 23,5 milioane lei si este realizata din fonduri europene.

VIDEO UPDATE Incendiu izbucnit intr-un restaurant din Constanta: Trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind stins de pompieri dupa mai mult de cinci ore, scrie Mediafax. UPDATE 1: Tanara adusa la Spitalul de Arsi din Capitala in urma incendiului din Constanta, in stare criticaUPDATE 2: ITM verifica daca tinerele moarte in incendiu erau angajate cu forme legale la restaurantUPDATE 3: Victimele au murit dupa ce s-au prabusit cu podeaua mansardei localuluiUPDATE 4: Trei dintre tinerele care lucrau la restaurant nu erau angajate cu forme legale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )