Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

România Liberă România Liberă,
Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice disparut in luna februarie de la locuinta unui nepot, a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana. continuă pe România Liberă

Barbat cu afectiuni psihice, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana. Acesta fusese dat disparut luna trecuta, relateaza EVZ. Echipele de.

Un cunoscutbancherolandez, gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren, politia stabilind, preliminar, ca a fost vorba de o neintelegere in familie, potrivit Reuters.

Un cunoscut bancher olandez a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren. Din ancheta preliminara a.

INS: Salariul mediu net a crescut in luna februarie cu 1 leu fata de luna februarie

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta. Cele mai mari castiguri au fost consemnate in fabrica.

INS: Salariul mediu net a crescut in luna februarie cu 1 leu fata de luna ianuarie

Salariul mediu nominal brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta. Cele mai mari castiguri au fost consemnate in.

Un leu! Cu atat a crescut venitul salarial in Romania in luna februarie fata de ianuarie

Un leu! Cu atat a crescut venitul salarial in Romania in luna februarie fata de ianuarie. Potrivit Institutului National de Statistica, salariul mediu in a doua luna a anului a depasit 1. 620 de lei.

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta.

Barbat gasit mort intr-un tomberon din centrul orasului Turda

Politistii au gasit, luni, 7 aprilie, cadavrul unui barbat mort intr-un tomberon din spatele unui magazin din centrul orasului Turda. Ei au fost anuntati prin 112, iar pompierii din Turda care au mers la fata locului impreuna cu un echipaj Smurd sustin ca barbatul se afla in tomberon.

Salariul mediu net a crescut cu un leu in luna februarie

Salariul mediu nominal brut a fost in februarie de 2. 247 lei, in scadere cu 0,1% fata de ianuarie, iar cel net s-a plasat la 1. 629 lei, in crestere cu un leu, cele mai mari castiguri fiind consemnate in fabricarea produselor din tutun, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit INS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )