Libnet.ro
UNICEF

22:15

Barbatul suspectat ca a violat o jurnalista din Capitala a fost prins de politisi

Antena3 Antena3,
Barbatul suspectat ca a violat o jurnalista din Capitala a fost prins de politisi

20 -Liderul grupului de presa din care face parte jurnalista care a fost violata in Bucuresti a fost invitata lui Mihai Gadea, unde a vorbit despre trauma prin care a trecut tanara sa. continuă pe Antena3

Barbatul suspectat ca a violat o jurnalista din Capitala a fost prins de politisi

30 - Barbatul suspectat ca a agresat sexual o jurnalista, in centrul Bucurestiului, a fost prins de politisti. Informatia a fost dezvaluita de Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la.

Barbat suspectat ca a violat o jurnalista de la un post de radio, condus la politie pentru cercetari

Politistii specialisti din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale au identificat, miercuri seara, in zona bulevardului Magheru, un barbat care prezenta semnalmente asemanatoare suspectului care a violat o jurnalista de la un post de radio in zona Lacului Floreasca, au precizat pentru Agerpres surse din Politie.

Coordonatorul ASPA: Numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat. Mai multe echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii comunitari

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru.

Un motociclist a fost prins de Politie mergand cu 233 km/h pe autostrada Bucuresti-Ploiesti

Un motociclist de 29 de ani din Capitala a fost prins de politistii de la Rutiera, duminica dupa-amiaza, in timp ce mergea cu 233 km/h pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, informeaza Politia Romana.

Un hot care a dat spargeri de 124.000 de euro in Austria a fost prins la Ploiesti

Hotul, ploiestean, a fost prins de politistii de la Biroul Urmariri, pe numele sau existand un mandat emis de Parchetul General de pe langa Tribunalul Regional Linz.

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa.

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata .

Controale la centre de panificatie din Capitala: Politistii au intocmit zece dosare penale

Zece dosare penale pentru evaziune fiscala au fost intocmite in urma controalelor facute de politistii bucuresteni, marti, la peste 30 de centre de panificatie, cu acelasi prilej fiind date sanctiuni de.

Bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, blocat si marti seara de peste 200 de protestatari

Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, informeaza.

Ce s-a intamplat in aceasta vara pe piata imobiliara din Capitala. Au ajuns sa coste la fel

In aceasta vara, pia7789;a imobiliara bucuresteana a afisat un pre7789; mediu de 1000 euro/mp, acelasi pentru apartamentele vechi, dar si pentru cele noi, din centru sau din afara orasului. Cu toate acestea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )